• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Usunięcie wgniota drzwi kierowcy

kuba10010

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Pleszew
Witam da się wyciągnąć w ogóle ten wgniot i żeby w miare nie było widać? Ktoś drzwiami uderzył :/

Załączniki

• IMG_20180104_121321.jpg
    IMG_20180104_121321.jpg
    3,7 MB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:

kuba10010

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Pleszew
Byłem wczoraj u gościa a on że tego się za bardzo nie da wyciągnąć i bez lakierowania się raczej nie obejdzie ale na poniedziałek kazał przyprowadzić żeby dokładnie zobaczył i zrobił co się da, a waszym zdaniem gdybym zaprowadził auto do firmy jakiejś porządnej to wyjmą czy nie ?

EDIT: znalazłem obok siebie firmę co wyciąga techniką PDR zaprowadzę w poniedziałek temu gościowi bo się już z nim umówiłem a jak nie da rady to pojade jeszcze raz do firmy, bardzo mi zależy na wyciągnięciu tego.. auto nie jest za pół miliona ale w stanie bdb na prawdę..

Ostatnia edycja:

LuK444Sz

Gaduła
Punktów
8
Miasto
Miechów
Myśle, że dałoby radę to wyciągnąć, co nie zmienia faktu, że ślad zauważalny będzie. I zapewne pojawi się pęknięcie lakieru przy wyciągnięciu.
Nie widać dokładnie jakie to głębokie jest.

LuK444Sz

Gaduła
Punktów
8
Miasto
Miechów
Musisz znaleźć kogoś kto usuwa takie wgniotki bez lakierowania, jakieś po gradobiciach, itp. Nie sztuka to poszpachlować i polakierować, tylko szkoda elementu.

kuba10010

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Pleszew
Jeszcze jedno - pytanie trochę z innej beczki, gdybym w to miejsce znalazł jakieś naklejki typu Peugeot na lewe i prawe drzwi nakleił w tym samym miejscu, tak żeby jakoś w oczy nie raziło to zakryłoby ?

Auto.Klinika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
951
Albo ktoś kto umie to wyciągnąć, albo klepnac i prysnac. Możesz jeszcze drzwi w kolorze kupić, innych nie znam

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Oprócz nie robienia cały drzwi....
Albo ktoś kto umie to wyciągnąć, albo klepnac i prysnac. Możesz jeszcze drzwi w kolorze kupić, innych nie znam
Możesz udawać że nie widzisz tej wgniotki...
ale po co udawać?

naprwdę tak ta wgniotka przeszkadza??

kuba10010

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Pleszew
Jadę jutro wyciągnąć ale po prostu szukałem innej alternatywy gdyby się nie powiodło, no to tyle. Jutro wrzucę fotki jak wyszło.

Edit: toomii76 gdyby auto ze wszystkim cie wyniosło ok 8 tys. a byś nie pracował bo byś się uczył i każdy by ci ojebał z każdej strony to ciekawe czy byłbys taki mądry... tym bardziej że kupione było w bdb stanie, rozumiem że niektórzy nie przywiązują za bardzo do tego uwagi i jak coś dostają to nie szanują ale bez przesady

Do góry Bottom