• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

VAS 5054 czy VCDS

Masato

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Kalisz
Na forum czytałem, że Vas ryżowy może mieć problemy z modułem Bluetooth.
Czy w każdej ryżowej wersji jest z tym problem?

TomekRS6

Gaduła
Punktów
8
Miasto
Leszno
dobry VAS taki w dobrej klasie wykonania działa z UDS i Bluetooth też działa na 100% jak chcesz takiego VAS to pisz na priv tylko od razu mówię że nie jest tanio... no może tanio to jest tylko nie tak tanio jak te śmieciowe VASy z allegro...

TomekRS6

Gaduła
Punktów
8
Miasto
Leszno
nie nie koledze chodzi o to że VAS ryżowy taki za 500zł nie ma na PCB modułu od radyjka więc nie ma fizycznej możliwości działania bluetooth, widziałem takie VASy, ludzie odsyłali mi do naprawy naprawdę najdziwniejsze ryżowe wynalazki, wiem nawet od tych klientów którzy to sprzedawcy takie wynalazki na allegro sprzedają ale myślę że na łamach tego forum nie warto o tym pisać ale wracając do tematu to mnie już nic nie zdziwi w testerach z allegro...

Fr mlody

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Chmielnik
Witam wszystkich. Czy ktoś posiada może jakieś namiary na vcds lub vas tylko coś sprawdzonego. Z góry Dzięki.

Fr mlody

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Chmielnik
Na all.. jest dużo vas ale każdy zachwala to co ma aby tylko sprzedac. Szukalem na różnych portalach jest kilka ale nic pewnego.

lanrcds

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Tukwila, WA,
VAS 6154 jest uaktualnioną wersją VAS 5054,Znalazłem go na OBDexpress tylko 115 dolarów,Ktoś wie, że VAS 6154 jest dobry czy zły?

Do góry Bottom