• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Virus chce zapanować

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Najgorsze jest to, że zaraz sprzedadzą Polskę bo kasy na nic nie będzie.

Jakiś banko korpo coś z miłą chęcią pożyczy w tak trudnych czasach...

GSS-Daniel

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
399
Tomii mam rolników w rodzinie, jakoś oni nigdy nie narzekają. Pieniędzy im tez nie brakuje na normalne życie. Dlatego czesto sie zastanawiam czemu tak wielu narzeka a wystarczy popatrzeć jakie maja samochody, sprzęt ? Mi unia nie daje sprzetu do warsztatu za milion... itd
Ja mam jeszcze co robić na szczęście do końca miesiąca. Za to moja żona nie, zamknięte definitywnie do maja albo dłużej.

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2070
Miasto
Kaczory
Moja żona też nie przynosi teraz pieniędzy do domu. A brak 1.5k tygodniowo jest mocno odczuwalne.

elektryk1234

SuperMechanior
Punktów
56
Pawcar twoi idole z PO PSL juz dawno by opierdo..i wszystko. Moja żona od 17 lat nie pracuje. Apropo rolników to powiem wam że gowniana robota. Mam kontakt z ludźmi co mają nawet po 250 krów. Fakt maszyny maja lux ale top jest okupione ciężka pracą. Ale to sa z reguły gospodarstwa z dziada ,ojca. Zero czasu wolnego po prostu.

• Lubię to!
Punktów: Wjs

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Pis, po , psl , i ta cała koalicja po sld i reszta - to jedna wielka banda, która nadaje się do pchania karuzeli ... takiej na placu zabaw.

Radmor

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
433
...jak nie zniszczy Wirus ..to tego dokona Biurokracja :( !

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Wszędzie indziej umorzą rachunki za gaz, prąd, itp. Podatki i inne takie Zawieszone, a tutaj jedyne co to odroczenie :D

Żart jakiś. Wszyscy powinni firmy zawiesić z automatu. Wtedy tylko już nie wiem co oni zrobią z rentami, świadczeniami i 500+...

Sorry, nie mamy Waszej kasy i co nam zrobicie...

Megaszrot

SuperMechanior
Punktów
26
Miasto
Warszawa
To by było dobre .... szkoda że nierealne w rzeczywistości żeby zaistniało. Towarzystwo wzajemnej adoracji nie będzie miało czego rozdawać. Tak wygląda żenada określana jako pomoc państwa w tym kartonowym pislandzie. Następnym krokiem jak zabraknie na rozdawnictwo będzie zabranie emerytom. Nie chciałbym być prorokiem w tej sprawie :-/ .

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Lub chodzi o to żeby prywatne firmy wykonczyc ... wszystko upanstwowić

Nibylandia ....

selim

SuperMechanior
Punktów
297
Miasto
Sląsk
Od tygodnia nie było klienta na placu
Telefony inna sprawa ....ale ludziska się panicznie boja
Dwa , trzy tygodnie wolontariatu jeszcze mam
Zaczynam się bać co będzie za 3- 4 miesiące ?

podatki płace na bierząco , nie chce żadnych odroczeń

• Lubię to!
Punktów: Wjs

Przemyslaw.kunca

Początkujący
Punktów
3
Aż tak źle u Was z robotą? W okolicach Bydgoszczy jak na razie nic się nie zmienia i pracy sporo.

scyzoryk

SuperMechanior
Punktów
244
Miasto
Grajewo
Korporacje sobie poradzą odbija z nawiązką i pewnie z duża większą pomocą rzadu niż dla małych firm.
Będzie się to ciągnęło kilka jak nie kilkanaście miesięcy wykańcza niejednego na swoim.
Dziś orędzie prezydenta o 20.

Do góry Bottom