• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Virus chce zapanować

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2070
Miasto
Kaczory
Nieee... Przyjechał autem więc nie było jak :)

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2070
Miasto
Kaczory
Następny etap to robienie ogrodzenia dookoła. Jak się narabiemy to będzie się czego trzymać :)

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
do jakiej normy, przecież świat zwolnił do normalnego tępa i niech by tak zostało.
kogoś martwi że banki nie zarobią bilionów tylko miliony, że jakas grupa vag zacznie dbać o klienta, że ksiądz uzbiera pół tacy? prawem rynku wszystko będzie musiało stanieć a do pracy fizycznej prezesi nabiorą szacunku. rozwarstwienie społeczne sie zmniejszy, tylko najpierw spłonie kilka obiektów od koktajli i kilku cwaniaków pojedzie na taczkach do kibla.

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
banki i politycy nie zbiednieją. może jeszcze zarobią na tym. poczekaj jeszcze trochę. już duże zakłady zaczęły zwolnienia. nas to dotyczy jak na razie w małym stopniu ale gdy ludziom braknie pieniędzy to na nas się odbije.
teraz jesteśmy jeszcze na etapie "nas to nie dotyczy". poczekaj, zacznie dotyczyć i w końcu przyjdą po nas.
dziś znajomy fotograf mnie odwiedził. teraz by miał sezon. zostało mu 3tys na koncie i co dalej? myślisz że on jeden? takich zawodów jest pełno tylko nie zwracamy na nie uwagi.

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
fotograf to akurat branża zbędna. świnka pigi musi mieć film ze ślubu jak to raz fryzure zrobiła??? wali mnie to.
wkoorwia mnie temat, ile to milionów miliardów pochłonie praca nad szczepionką.
Jakie pieniądze się pytam? co ile za co komu, teraz? Ludność zdechnie od zarazy bo nie ma kasy???

Ostatnio edytowane przez moderatora:

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
nie paiartol tomuś, jak nie będzie na miche to się zacznie.

co ty piszesz, że zaczęli zwalniać? zrobili to natychmiast według ustawy miesiąc wstecz.

Ostatnia edycja:

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
nie paiartol tomuś
Myślisz że ja aż taki głupi jestem i nie wiem co się dzieje?
Jedni wychodzą na ulice bo micha się robi pusta, a drudzy się śmieją bo ich to niedotyczy.
Jeszcze niedotyczy.
Gdybyśmy nie byli takim narodem i potrafilibyśmy się zjednoczyć to już dawno porządek w Warszawce byłby zrobiony.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
przyjaciel z podstawówki jest prezesem w holdingu. bmw porsche merc, zajmuje się finansami. czasem z nim gadam, myślę że kiedyś dam mu po ryju.
niczego to nie zmieni ale będę miał satysfakcje.

a drudzy się śmieją bo ich to niedotyczy.
Jeszcze niedotyczy.
Oni się nie śmieją, oni koorwa pracują, pracują zdalnie i przyjmuja nagrody za redukcje etatów według dziennika ustaw, bo firma otrzyma wsparcie tarczy 1,2,3...
do czasu. Jepnie to mówie ci jepnie.

Do góry Bottom