• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Virus chce zapanować

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Najlepsza jest godzina policyjna w sylwka....:) Ciekawe ile mandatów się posypie...:)
To pewnie nieźle się budżet podreperuje...:)

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Po co to wszystko? Ano po to żeby ludzie z większym entuzjazmem stali w kolejkach po dobrowolną szczepionkę. Bo oczywiście jest ona dobrowolna, ale jak się nie dziabniesz to z domu nie wyjdziesz.
Oczywiście to wszystko jak zwykle bez podstawy prawnej, ale tv tak pierze mózgi, że sąsiad sąsiada podjebie. Dzisiaj gdzieś czytałem, że to jest bezprawne ale trzeba się stosować bo to do naszego dobra hehe
To pewnie nieźle się budżet podreperuje...:)
Oczywiście przyjęcia mandatu można odmówić i każdy wolny sąd powinien hurtowo odrzucać wnioski o ukaranie, ale...

wjtek89

SuperMechanior
Punktów
154
Miasto
Rdm
a ja coś wejśc nie mogę a patrza na mnie jakieś stare landary pocztowe na co mi to było

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Ja wcale nie wiem co się dzieje w Polsce, tv nie oglądam a pocztą mi nic nie przysłali:rolleyes: no bo pisma urzędowe przysyła się pocztą co nie?

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
wójek-jak klikłem na link, to się dowiedziałem że lidl jest tani polomarket jest polski i musze coś zaakceptować żeby coś tam...no i oszczałem to tak samo jak tego brodatego pajaca z fejsojutuba

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
proszę

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
hehe...to się wreszcie przestaniesz szwędać po nocy

tablice rejestracyjne w turku przestaną znikać a znaki drogowe znów będą stać na baczność

adik33

SuperMechanior
Punktów
73
Masakra... Niby w jakim celu ma być ta godzina policyjna? W sylwestra jeszcze rozumiem...

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
hehe...to się wreszcie przestaniesz szwędać po nocy

tak jak klienci nie tylko moi i nie tylko w nocy. wiesz co się dzieje jak ludzie siedzą w domach? ano nie jeżdżą samochodami, a wtedy one się nie psują. jak sie nie psują, to po co mają jechać do jakiegoś Xmaria? ano po nic. a co zrobi Xmario jak braknie klientów? będzie siedział i po jajach się drapał więcej niż do tej pory.
hotelarze mają lepiej, bo jak ich biznes będzie upadał to pojawi się ktoś kto odkupi od nich hotele, za psie pieniądze ale odkupi. potem dziwnie odda to pispaństwu które ma nieograniczone środki. przerabiany sposób na pozbycie się prywaty z rynku.
ale kto będzie chciał wykupić grajdoł Xmaryni? ano nikt, Xmarynia będzie siedział i patrzył jak wszystko na co pracował przez 20 czy więcej lat idzie w pisdu. może by się pożalił komuś, ale nie ma komu. są tylko znajomi króliczka, ten kto nie w "rodzinie" i myśli inaczej nie ma prawa żyć i prowadzić biznesu w tym kraju.
wreszcie nie wytrzyma i wyjdzie na ulice, bo pusty garnek na ulicę wyprowadzi prędzej czy później, ale tam pan policjant przyłoży pałą bez powodu, wtedy x powie: pierdole, idę do sądu! ale sądu już nie ma, w sądzie siedzą znajomi króliczka.
gminy w których "rządzi" jedynie słuszna partia, dostały dotacje na rozwój nawet bez składania wniosków, a inne gminy nie dostały nic.
także dalej głowę w piasek, bo mnie to nie dotyczy. przyjdzie czas i zacznie, ale wtedy będzie już za późno.

W sylwestra jeszcze rozumiem...
wytłumacz bo ja jednak nie.

Do góry Bottom