• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Virus chce zapanować

maUryc

SuperMechanior
Punktów
109
szczep się. same plusy. np: możesz się i tak zarazić, musisz nadal nosić maskę, chorobę możesz przejść łagodnie lecz wcale nie musisz, jakieś 3 dni będziesz się zmagał z gorączką a jak będziesz miał szczęście to nawet jakiegoś zakrzepu dostaniesz
@toomii76 , Ty chyba jesteś potomkiem tych, co tak całkiem niedawno, bo w XIX wieku psioczyli na Semmelweisa. No dzban jeden se wymyślił, że pomiędzy sekcją zwłok a odebraniem porodu wypadałoby ręce umyć! No idiota!! :)
Biotechnologia wraz z postępem techniki poszła bardzo mocno do przodu. Ja się szczepię na grypę niemal co rok, raz kiedyś przegapiłem dobry moment i dwa tygodnie leżałem jak zbity pies. Dwa razy po szczepionce też leżałem ale max dwa-trzy dni, potem było normalnie. Reasumując - ja bym się zaszczepił ale murwa kać, za młody jestem :/

@scyzoryk , podaj również możliwe, bardzo szkodliwe działanie Amantadyny na organizm skoro polecasz ją do domowej apteczki. :)

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Ty chyba jesteś potomkiem tych, co tak całkiem niedawno, bo w XIX wieku psioczyli na Semmelweisa.
a byś się zdziwił hehe. chciałem napisać że nie jestem anty szczepionkowcem tylko jakoś nie mam przekonania to tej jednej szczepionki, ale wtedy wychodzi na to, że jednak jestem anty szczep. tak źle, tak niedobrze. panowie i panie szczepcie się, tylko pozostawcie innym wolność wyboru.

Komornik

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
718
Mnie wczoraj klient pytał czy jestem za szczepieniem. Zapytałem czy jest możliwość odpowiedzi „trudno powiedzieć” nie jestem ekspertem a nic nie jest czarne lub białe. Nie lubię radykalnych ludzi którzy wszystko wiedza

adik33

SuperMechanior
Punktów
73
Parodia z tymi szczepieniami, moja mama poszła się zaszczepić i była umówiona na pfizera a dostała astra zeneca...

lukkiwlkp

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
984
Miasto
PGS
Ja już po szczepieniu. Fajzer przyjęty. Czekam na drugą dawkę.

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2070
Miasto
Kaczory
Mija prawie tydzien od szczepienia zony.
Oprócz kilkudniowego bólu w ramieniu brak innych objawów.
Niestety nadal nie moge sie z nia polaczyc przez bluetooth. Chyba bede reklamowal to szczepienie.

Misiek

Administrator
Porady
6
Punktów
2825
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Może sąsiad się połączył i dlatego Twoje połączenie jest odrzucane?

Wacky Races Lol GIF by Boomerang Official

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Jeżeli to nie fake, to jest to o tyle "fajny" wyrok, który w tym momencie jest na czasie wszystkich rozporządzeń.

Pytanie, czy inni sędziowie mają takie same zdanie, bo w Polsce nie działa chyba precedens... ?

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
kancelaria prawnicza wstawiła więc raczej prawdziwy.
tak, w Polsce nie ma precedensu niestety, a to dopiero pierwsza wygrana sprawa podobno. zobaczymy jak się dalej to rozwinie.

alf28

SuperMechanior
Punktów
164
Miasto
wieś
wcześniej zasłaniali mordy swoim babom, weszli do europy, to teraz zasłaniają niewiernym.
co tu kogoś dziwi?

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
Tak ja wam powiem normalnie mam swoje punkty na mieście gdzie no wiadomo zaopatruje się w browar itp to maski nie zakładam i nikt jeszcze się nie przywalił oto.... cisza

Komornik

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
718
Żonka zaszczepiona fajzerem ja w przyszłym tyg mam mieć fajzera

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Oborowy prowokator pokazuje cwela ktory kupił za 14 zeta kijek do samojebki i pokazuje polityke. Taki sam syf jest teraz wszedzie. Niech bohater filmu siadzie na volvo 540 konne i niech zarabiia szmal a nie pierdzi ze mu bieda bo kurwa wzial kredyt na sale weselna i ch..j

Do góry Bottom