• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Virus chce zapanować

Komornik

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
718
To nawet trafne porównanie bo oni wzięli czerwona tabletkę w przenośni a my niebieska i nikt nie wie naprawdę co lepsze
Automatyczne połączenie postów:

To nawet trafne porównanie bo oni wzięli czerwona tabletkę w przenośni a my niebieska i nikt nie wie naprawdę co lepsze. Ja się jednak zaszczepiłem i jakoś żyje wy nie i tez żyjecie

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Ja nie mam nic do zaszczepionych. Ich wybór. Ale panowie, syntezator mowy Niedzielski dzisiaj powiedział, jeżeli w Poznaniu zachoruje około 13 osób to zamknie podkarpackie bo się za mało ludzi zaszczepiło. Trzeba jakoś w końcu odebrać małpie brzytwę

scyzoryk

SuperMechanior
Punktów
244
Miasto
Grajewo
Widzę temat się urwał trochę zaktualizuje.
Byłem teraz na badaniach i pani ordynator pyta się mnie czemu nie szczepiony? Mówię że nie mam obowiązku i myślałem że będzie po wszystkim, ale ona dalej swoje. To mówię że np obawiam się zakrzepów.
To nie trzeba brać astry mówi.
Ja na to że dobrze że mnie uświadomiła bo nie wiedziałem że są lepsze i gorsze.
Ona zmieszana odpowiada że to kobiety które biorą antykoncepcję są narażone.
Brak słów. Nie chciałem z nią więcej gadać.

Załączniki

• 0afa87b9daca47995e04680eda602bee.jpg
    0afa87b9daca47995e04680eda602bee.jpg
    63,9 KB · Wyświetleń: 6

Zimoon

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
827
Miasto
Gdańsk
To powiem Wam swoją wersję. Jestem po covidzie z zapalaniem płuc, 3 tygodnie w szpitalu pod tlenem bo natlenienie miałem 82, półtorej tygodnia w domu umierałem, położyło mnie w jeden dzień. Jestem w domu, na 3 piętro wchodzę na 4 raty, po warsztacie chodzę i szuram nogami. Zamiatanie to wyzwanie. Czuję się jak uczeń do składania makulatury z zadyszką.

Mój pracownik zaszczepiony 3 dawkami miał ze mną kontakt w zasadzie jeden dzień gdzie czułem się już bylejak. Mu nie było nic w zasadzie oprócz osłabienia przez dwa dni.

Nie polecam. BĘDĘ SIĘ SZCZEPIŁ.

nanab

SuperMechanior
Punktów
479
Miasto
Bydgoszcz
Amtyszczepy i tak powiedzą że tylko ci się tak wydaje, że to była tylko grypa i wszystkie te objawy dałeś sobie wmówić lekarzom, albo oni ci podali coś co te objawy wywołało, a tak w ogóle to muszą cię opłacać bigpharmy i inne reptiliany skoro tak twierdzisz.

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
581
To powiem Wam swoją wersję. Jestem po covidzie z zapalaniem płuc, 3 tygodnie w szpitalu pod tlenem bo natlenienie miałem 82, półtorej tygodnia w domu umierałem, położyło mnie w jeden dzień. Jestem w domu, na 3 piętro wchodzę na 4 raty, po warsztacie chodzę i szuram nogami. Zamiatanie to wyzwanie. Czuję się jak uczeń do składania makulatury z zadyszką.

Mój pracownik zaszczepiony 3 dawkami miał ze mną kontakt w zasadzie jeden dzień gdzie czułem się już bylejak. Mu nie było nic w zasadzie oprócz osłabienia przez dwa dni.

Nie polecam. BĘDĘ SIĘ SZCZEPIŁ.
Każdy ma wybór, ja tam wale nie szczepie się, nikt nie ponosi odpowiedzialności to po co mam ryzykować? tu ryzyko i tu, więc wolę wziąć Biostymine po 2 sesje po 10 ampułek i spokój z katarami czy innymi przeziębieniami, od 5 lat nawet katarku nie mam.

Amtyszczepy i tak powiedzą że tylko ci się tak wydaje, że to była tylko grypa i wszystkie te objawy dałeś sobie wmówić lekarzom, albo oni ci podali coś co te objawy wywołało, a tak w ogóle to muszą cię opłacać bigpharmy i inne reptiliany skoro tak twierdzisz.
Podobne objawy miałem w zapaleniu krtani, dusiłem się a na 4 piętro wchodziłem po 5 schodów i zdychałem, ale to było ładne lat temu

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Zimmon saturacja 82 to poważna sprawa.
Płuca masz zjechane. Bedziesz juz odczuwał to.
Sam nie wiem co poradzić. Mam do czynienia z tym w robocie i sam nie wiem.
Osobiście 6 razy robilem przeciwciała i zawsze zero. Zero szczepionek
Ale kontakt mialem za 200 razy
Widze ze nawet młodzi ludzie umierają na zakrzepy w plucach. To jest wszystko nie do ogarniecia. Smutne jak dwudziestokilku latek umiera pod workiem ambu

Zimoon

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
827
Miasto
Gdańsk
Zimmon saturacja 82 to poważna sprawa.
Płuca masz zjechane. Bedziesz juz odczuwał to.
Sam nie wiem co poradzić. Mam do czynienia z tym w robocie i sam nie wiem.
Osobiście 6 razy robilem przeciwciała i zawsze zero. Zero szczepionek
Ale kontakt mialem za 200 razy
Widze ze nawet młodzi ludzie umierają na zakrzepy w plucach. To jest wszystko nie do ogarniecia. Smutne jak dwudziestokilku latek umiera pod workiem ambu
No słabo jest i będzie jeszcze długo....

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
Oooo...to zupełnie tak jak z płaskoziemcami i innymi tego typu TS-ami. Jebią nas wszem i wobec, a to 5g a to punkt G....ech to chyba inna bajka. Chcą nas wyruchać, kierować nami i pozabijać, ino po co ja się pytam???

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
581
Oooo...to zupełnie tak jak z płaskoziemcami i innymi tego typu TS-ami. Jebią nas wszem i wobec, a to 5g a to punkt G....ech to chyba inna bajka. Chcą nas wyruchać, kierować nami i pozabijać, ino po co ja się pytam???
Panowie, ta dyskusja nie a celu ani końca, tyle zdań ike osób i tak w kółko. Chcesz się szczepić to się szczep, nie to nie po co w kółko wałkować.

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
Panowie, ta dyskusja nie a celu ani końca, tyle zdań ike osób i tak w kółko. Chcesz się szczepić to się szczep, nie to nie po co w kółko wałkować.
Jak to mawiał wieszcz: wolnoć Tomku w swoim domku... Ale podyskutować zawsze można.

GSS-Daniel

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
399
Wiecie jaki jest problem, mam starszych rodziców, rodzinę, żone, córke, jak cos komuś się stanie nie daj boże to nie zostaną przyjęci na oddział bo zajęte są przez antyszczepionkowców i to będzie ich wina, ze nie mogli lekarze udzielić pomocy moim bliskim. Ja mam tyle do powiedzenia w temacie.

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Ma ktoś oficjalne statystyki czy to faktycznie osoby niezaszczepione leżą w szpitalach ?
Z tego co latają "plotki" to większość osób, które teraz leżą to osoby zaszczepione ?

GSS-Daniel

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
399
Tak ja mam, mojego kolegi mama, babcia i dziadek zmarli w niedziele bo sie nie zaszczepili. Moja tesiowa pracuje w szpitalu i u mnie w mieście każdy, kto leży jest nie zaszczepiony.

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Zdecydowanie wole raczej oficjalne z całego kraju, bez obrazy.

Jestem zdania, że kto chce, niech się szczepi. Wolna wola, ale nie lubię jak ktoś mi coś wmawia i na siłę przymusza.

Do góry Bottom