Ja bez szczepień i też nawet kataru nie mam. Gdzie ten groźny wirus? Przed srendemią też ludzie na grypę i zapalenia płuc leżeli i umierali w szpitalach i nie podawali codziennie danych, a te statystyki co podają w tv to się kupy nie trzyma. Śmiech na sali z tymi ich danych. A tak po za tym 2 dni temu wycieky dane faktyczne kto i ile zachorował w 2021roku. Statystyka? 54% zachorowało osoby zaszczepione a 46% osoby bez szczepień, gdzie tu sens, nawet zaszczepieni leżą w szpitalach pod tlenem.Żadne szczepienia czy lockDAŁNY nie wytępią tej grypy. Grypa jest, była i będzie, choćby siedział w domu w izolatce to też może cię złapać. Mam ciotkę co pracuje w szpitalu i mówi, że jest o wiele inaczej jak w tv mówią. Tv tylko nakręca aby wyszczepić wszystkie świnki.Ja nie mam zamiaru stać na granicach czy robić jakieś testy gdzie jeden dobry drugi zły wychdzi . Wziąłem koniec sierpnia Johansson i Nina problyma . Mama ma 88lat i jest w grudniu po dopalaczu i ani ją co rusza . Siostra mamy 4 lata młodsza przechorowała ale córka piguła też namówiła ją na szczepienie i też jak rydz , tylko nie ten przekręt .
Jakieś gówno puścili na pewno i może aktualizacje były. Ale szczepionka nie jest na to lekiem.Ja bez szczepień i też nawet kataru nie mam. Gdzie ten groźny wirus? Przed srendemią też ludzie na grypę i zapalenia płuc leżeli i umierali w szpitalach i nie podawali codziennie danych, a te statystyki co podają w tv to się kupy nie trzyma. Śmiech na sali z tymi ich danych. A tak po za tym 2 dni temu wycieky dane faktyczne kto i ile zachorował w 2021roku. Statystyka? 54% zachorowało osoby zaszczepione a 46% osoby bez szczepień, gdzie tu sens, nawet zaszczepieni leżą w szpitalach pod tlenem.Żadne szczepienia czy lockDAŁNY nie wytępią tej grypy. Grypa jest, była i będzie, choćby siedział w domu w izolatce to też może cię złapać. Mam ciotkę co pracuje w szpitalu i mówi, że jest o wiele inaczej jak w tv mówią. Tv tylko nakręca aby wyszczepić wszystkie świnki.
Poczekaj trochę i będzie jak w innych Państwach masz paszport covidowy czy nie, testy obowiązkowe po przekroczeniu granicy dla każdej osoby bez wyjątku. Myślisz, że jak się zaszczepiłeś to wirusa nie przenosisz i sie nie zarazisz?Ja nie mam zamiaru stać na granicach czy robić jakieś testy gdzie jeden dobry drugi zły wychdzi . Wziąłem koniec sierpnia Johansson i Nina problyma . Mama ma 88lat i jest w grudniu po dopalaczu i ani ją co rusza . Siostra mamy 4 lata młodsza przechorowała ale córka piguła też namówiła ją na szczepienie i też jak rydz , tylko nie ten przekręt .
zajebisty, globalny test na inteligencję.Poczekaj trochę i będzie jak w innych Państwach masz paszport covidowy czy nie, testy obowiązkowe po przekroczeniu granicy dla każdej osoby bez wyjątku. Myślisz, że jak się zaszczepiłeś to wirusa nie przenosisz i sie nie zarazisz?
opuść planetę. jak coś to polemizujmy.O ile mi nie odpowiadają to nie wjeżdżamy .
kto wolny, niech na priv się odezwie....
tak wychowali niewolników.Tommii 76 tam nie fikniesz ,tu masz jeszcze możliwość dochodzenia swoich praw w sądach
możesz mieć nawet męża, nikt w to nie wnika.żonę można mieć ?
Jesteś gejem ? Hehe…..uważaj na siebie
żeby… przy podnoszeniu Ci kartofle z dupy nie wylatywały