...niewątpliwie pan od praktyk ma rację ..że to bardzo poważna sprawa ! A tak mniej poważnie >>>Chińczycy zgłaszają się do szpitali mały grupkami .. po 2-3 miliony w grupce !Nam pan od praktyk powiedział, że to bardzo poważna sprawa
...niewątpliwie pan od praktyk ma rację ..że to bardzo poważna sprawa ! A tak mniej poważnie >>>Chińczycy zgłaszają się do szpitali mały grupkami .. po 2-3 miliony w grupce !Nam pan od praktyk powiedział, że to bardzo poważna sprawa
lepiej powiedz po prostu, że Ci nie staje heheOjaciepier...dla mnie za młoda

lepiej powiedz po prostu, że Ci nie staje hehe
to Ty się staraj a ja w tym czasie tabletkę wezmę hehejak sie postaram to stanie jak trza.
Nie dla księży chodzę do kościoła.Prawda jest taka, że w tym ciemnogrodzie położyli służbę zdrowia na rzecz zabobonów religijnych... kasa idzie na sukienkową czarną mafię, a nie na opiekę medyczną...
Serwisuję auta kilku lekarzom i to co opowiadają co się odp...la w służbie zdrowia to masakra...a ciemny naród łyka wszystko i zap...la do kościółka i głosuje ciągle na tych samych oszołomów...
To teraz jest moment - ,,sprawdzam,,...
Pomyślcie co można by było zrobić w służbie zdrowia za te miliony co poszły na czarną zarazę...ile sprzętu kupić, ile lekarstw, jak poprawić jakość usług, itp...
Z tą karetką to system rozwalili na maksaNie dla księży chodzę do kościoła.
Wszystko w granicach rozsądku. O tej grupie lekarzy też można powiedziec mafia w białych kitlach.
Na szczescie zdarzają się i lekarze i księrza z powołania tylko jak okaze się, ze jest za dobry to sprowadzają na ziemie.
Nie interesuje mnie, czy chodzisz do kościoła, czy nie i dla czego to robisz- ponieważ jest to twoja prywatna sprawa w co wierzysz i dlaczego...ale interesuje mnie finansowanie pasożytów watykańskich z moich pieniędzy- jak chcą to niech ,,nauczają,, ale niech robią to z datków swoich wiernych...bo ze sprawnej służby zdrowia to skorzysta i wierzący i nie wierzący...Nie dla księży chodzę do kościoła.