• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Virus chce zapanować

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Ozdrowiali, bo tak lepiej wygląda w statystykach...:D a, że w realu jest inaczej...:rolleyes: no cóż live is brutal...:D

U mnie na początku tygodnia się takie ,,igrzyska śmierci,, działy w marketach... oczadziałe tłumy walczyły jak gladiatorzy na rzymskiej arenie...:facepalm:wykupili prawie wszystko, a w czwartek była nowa dostawa i można już kupić wszystko przy prawie pustym sklepie...:D
Bydło zawsze będzie bydłem...:meh:

Radmor

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
433
Nic dziwnego ze ten co nic nie umie robic to zostaje mechanikiem.
.....czyli podążając drogą Twojej dedukcji ...>wszyscy ci którzy nie są mechanikami umieją robić wszystko albo prawie wszystko ...sami geniusze i wulkany intelektu .A propos altruizmu ---altruiści nie płaczą ....tylko pomagają bezinteresownie innym w przeciwieństwie do egoistów którzy nie chcą pomagać a jeżeli już muszą to wtedy zaczyna się płacz !

elektryk1234

SuperMechanior
Punktów
56
Tak radmor masz racje i tak ma być
Sam naprawiam swoje auta blacharsko mechanicznie i elektrycznie. Bo do cymbałów nie prowadzam hehe. 90 procent to bajkopisarze. A dopuki nie dowie się co człowiek robi to tworzy piękne teorie itd itp. Aż smiech ogarnia.

Ostatnia edycja:

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Liczy ze wszystko przejmie państwo. Zrobią juz tak na serio PRL bis v2.. i wszystko będzie wszystkich. Później jakiś pochód majowy , 20 ego wypłata zapomogi, nowy program robota+ i żyć nie umierać w utopii :c
To mi przeszło przez myśl, może chcą zrobić zmianę ustroju, cofnąć plan Balcerowicza

Do Rosji nie chce wyjechać nawet wirus :D za zimno

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
a ja dziś rozebrałem tylne hamulce w Ducato, jutro złożę i z rana będę miał świeży pieniądz.
przyszły tydzień zatkany na maxsa. nie wiem o co Wam chodzi.

elektryk1234

SuperMechanior
Punktów
56
Xmario będziesz w niedzielę pracował to Bóg cie pokara. Sorki nie wiem czy juz tego nie zrobił

wjtek89

SuperMechanior
Punktów
154
Miasto
Rdm
Nic nie jest takie jakim się wydaje. I nic nie wydaje się takim jakie jest.

Ładna tresura społeczeństwa ludzie biegają jak treser każe i o to w tym chodzi.

Giełdy amerykańskie lecą na w dół, Rosja robi zakupy złota amunicji itd. Chiny
wstrzymują transport towarów i przykręcają kurek.
Granice się zamyka i doszczelnia.

W tym czasie trwają manewry w naszym bantustanie o nazwie defender europe 2020 na które docelowo miało przybyć prawie 40 tys amerykańskich kowboi........ cała dywizja ze sprzętem(ciekawe jakim) + amunicja.

Amerykanie ogłosili przeniesienie głowic jądrowych do Polski ojoj przypadek.

Epidemia wybucha w Chinach po tym jak Amerykanie przyznali się do zabicia irańskiego generała, a Iran zbombardował amerykańskie bazy i momentalnie po udzieleniu wsparcia Iranowi przez skośnookich wybucha u nich epidemia rozlewająca się na cały świat (no ten amerykański świat oczywiscie).

Pięknie i gładko wprowadza się stan wyjątkowy. Tak się tresuje nas szare masy. Tak wygląda prowadzenie działań wojennych w 21 wieku.

art234

SuperMechanior
Punktów
483
Miasto
Chorzów
We Włoszech jest coraz gorzej, rozmawiałem dziś z siostrą tam nawet do sklepu to tylko jedna osoba może iść a potem z paragonem na policję że była w takim i takim sklepie

elektryk1234

SuperMechanior
Punktów
56
Wojtek89 lecz się na nogi bo na głowę juz za późno. Jak bysmy byli pod wplywem Putina i merkel to by twoi starzy juz gryzli ziemię.

Komornik

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
718
Chyba ze sąsiadowi sprężarka pod płotem :)

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
w niedziele praca w g...o sie obraca. w przykazaniach jak byk pisze aby dzien swiety swiecic..
w 6 dni sie czlowiek nie dorobil a w 7 mysli ze beda krocie....Ale sa sytuacje ze trzeba.

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
581
w niedziele praca w g...o sie obraca. w przykazaniach jak byk pisze aby dzien swiety swiecic..
w 6 dni sie czlowiek nie dorobil a w 7 mysli ze beda krocie....Ale sa sytuacje ze trzeba.
Mojżesz gadał z krzewem naćpał się i jakieś przykazania napisał a ty w to wierzysz? Po za tym każdy wierzy w co chce i robi co chce, pracuje w niedziele to pracuje to jego wola.

Do góry Bottom