• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Virus chce zapanować

wjtek89

SuperMechanior
Punktów
154
Miasto
Rdm
Wojtek89 lecz się na nogi bo na głowę juz za późno. Jak bysmy byli pod wplywem Putina i merkel to by twoi starzy juz gryzli ziemię

Hehe diagbox cenie twoja fachowa wiedzie i doświadczenie. Czytając to forum zauważyłem że jesteś kumat gość.

Wiesz jak przerobić kosiarkę na gaz do zapalniczek, gdzie i jak kupić tani podrobiony tester z chin, nabić klimę LPG itd....
Ale wdawanie się z Tobą w polemikę to jest bez sensu bo jesteś z tych co to nawet jak gó#@o leży i śmierdzi to i tak stwierdzisz że to najlepsza belgijska czekolada.
Tak że ten smacznego.

elektryk1234

SuperMechanior
Punktów
56
Dlaczego sie atakuje ludzi wierzacych? Czy ruskie i chińskie trole maja zablokować fora mechaniczne?

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
nie zauważyłem, by ktoś na tym forum atakował wierzących.
nie zauważyłem, by wierzący odczuwali atak.
katole mają inaczej, ale to już inna bajka.

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Dlaczego sie atakuje ludzi wierzacych?
Może jak by ci co się tak zasłaniają wiarą, postępowali jak ta wiara nakazuje, to nie było by ataków...:D
Nie od dziś wiadomo, że w pierwszych ławkach w kościele to siedzą największe k... i złodzieje...co się zasłaniają krzyżem... ciekawe co na to by powiedział ten co na tym krzyżu wisi...?:rolleyes::D
Czy ruskie i chińskie trole maja zablokować fora mechaniczne?
Tera to mi rozwaliłeś konstrukcję...:hilarious::D Nie wiedziałem, że z ciebie taki bonzo...:facepalm:

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
nikt mi nie zabroni pracować w niedziele.
Mi też, jedną niedzielę w miesiącu mam zawsze pracującą a dziś akurat robiłem przy swoim aucie nowo nabytym poszycie fotela kierowcy i radio :p, ot taka odskocznia od pierdolenia o wirusie

kryszt

SuperMechanior
Punktów
20
Nie dajmy się zwariować zasady higieny i kultury trzeba bez wirusa zachowywać .:nurse::spam:

kryszt

SuperMechanior
Punktów
20
Kler dziś pracował i kasę brał im wolno a my jak sobie podubiemy przy swoim wozie to fe bo na tace nie daliśmy .

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Kler dziś pracował i kasę brał im wolno a my jak sobie podubiemy przy swoim wozie to fe bo na tace nie daliśmy .
Podoba mi się twój punkt widzenia :) no bo niby to jest posługa itd ale skoro księża mają pieniądze to znaczy że zarabiają czyli to jest praca :) a w zasadzie powinni żyć w ubóstwie ... Pomagać biednym...
zawsze mozesz zrobic przelew na konto parafialne:D a na mszy nie musisz byc
Już od dawna można np. zrobić spowiedź online z bezpośrednim połączeniem do Boga

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
nie ma co, moja zona tez zamknela zaklad do 25 marca ... przynajmniej spedzilismy czas razem w domu na spokojnie.

wjtek89

SuperMechanior
Punktów
154
Miasto
Rdm
Hehe wreszcie w międzyczasie wrzucę zawias do Subaru hehe.

W tym tygodniu jest co robić ale jak tak dalej będą straszyć to przyjdzie zastój

Do góry Bottom