• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Virus chce zapanować

pawcar

SuperMechanior
Punktów
955
Miasto
Manchester
Wszyscy prowadzący im chyba umarli, bo został tylko jakiś uposledzony... i nie chodzi mi o wygląd.

Matko. Teraz zaczynam się bać.

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
pierdu pierdu, a tu się nasz Maciej wypowiedział. i ma rację, zgadzam się z nim, tylko ja stawiałem na 12.

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
dumny jestem z naszej władzy. ci odważni mędrcy w obronie demokracji prawdopodobnie nocą zmienią zapis w konstytucji. zrobią wszystko byle by tylko niedomył został na swoim stołku

scyzoryk

SuperMechanior
Punktów
244
Miasto
Grajewo
100 arabów spieprza przed jednym murzynem z pejczem. Widzi to jakiś gość i pyta jednego z wiejących. On jeden a was tyłu dlaczego wiejecie. Odpowiada A wiadomo komu przypier...

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
uj z politykom.
trza przyznać, że skończyło sie "w tym tygodniu nie da rady"
w tym tygodniu obciąłem paznokcie u rąk, reszta zostaje na przyszły tydzień.
jak by co, to nawet tylne hample w w168 mogę zrobić, nawet nie będę marudził że nie ma za co podnieść a tarcze kotwiczne wystuka się z blachy.

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
To ukraina...u nas tak nie będzie, bo Polacy nie mają jaj...:meh: Polak będzie jechany w d... i będzie cicho siedział, bo się boi, że na jego miejsce jest 10 ukraińców... albo się go postraszy, że przyjdą uchodźcy...itp.:meh:

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Spokojnie, do tej pory brakowało kropelki która przepełni czarę, teraz zaczęło padać. Nawet leje. Jak na socjal braknie to właśnie lepszy sort upomni się o swoje. Braknie taczek hehe.

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
To ukraina...u nas tak nie będzie, bo Polacy nie mają jaj...:meh: Polak będzie jechany w d... i będzie cicho siedział, bo się boi, że na jego miejsce jest 10 ukraińców... albo się go postraszy, że przyjdą uchodźcy...itp.:meh:

wielkie jaja ukraińców wygoniły ich na zachód a białorusy wiedzą tylo co im tv poda.
fakt- my nie lepsi.

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
chodzą słuchy, że do uwiarygodnienia podczas głosowania korespondencyjnego z kartą do głosowania mamy odesłać podpisane oświadczenie ze swoim numerem pesel hehe
co na to rzecznik rządu pan przyszły komisarz Diagbox?

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
kuzwa ...chlopy zamiast pisac o tych wyborach napili bysmy sie vodki jop twojo moć.
a nie ku..a klepiem o ty polityce w sam poczatek łykendu... co to da?? pytam sie..
zdrowie wasze w gardła nasze!

alkochol naszym wrogiem.wiec walimy go w morde:%%%%
zdrawiet!

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
chodzą słuchy, że do uwiarygodnienia podczas głosowania korespondencyjnego z kartą do głosowania mamy odesłać podpisane oświadczenie ze swoim numerem pesel hehe
co na to rzecznik rządu pan przyszły komisarz Diagbox?
Schował się i wyciska.

Do góry Bottom