miras forumowicz
SuperMechanior
- Punktów
- 20
Woodo jestes ochrzczony? Twoje dzieci chrzciles?
Nareszcie rozsądna odpowiedź. Bo to odpowiedź jest, znaczy?
Widać, że nie znasz prawa w Polsce...a z kremacją trafiłeś, ale nie można wysypać prochów- tzn. oficjalnie nie można, bo i tak trzeba wykupić sobie miejsce na cmentarzy- najkrótszy czas to 40 latek...a czy mnie tam pochowają czy nie, to bez znaczenia- ważne żeby wykupić...a po 40 latach jak nie będę płacone to przyjedzie buldożer i zrówna to miejsce i się sprzeda następnemu jeleniowi...i tak się kręci, a kasa leci...Nic nie musisz zawsze można się skremować i potem gdzieś Cię mogą rozsypac hehe. Nie wiem np. Na stacji demontażu pojazdów hehe

Masz rację, bo nikt nie śmiał beknąć, że jest źle, bo by na stosie skończył...Kiedy u nas była monarchia katolicka nasz kraj był na szczycie swej swietnosci nie podbijał innych, a mimo to zyskiwał nowe ziemie ludzie z całej Europy prześladowani na tle religijnym mieli tu schronienie i byli wolni jak nigdzie indziej mimio, że święta wiara katolicka stała w państwie na 1 miejscu. Nigdy więcej obywatele Rzeczpospolitej nie mieli więcej wolności i nie byli bogatsi niż za czasów "katolickiej niewoli".

Niestety jestem...Woodo jestes ochrzczony?
Nie...Twoje dzieci chrzciles?

A co tak było w twoim przypadku ?Nie pojmuje fenomenu ateistów ze nieslibne dzieci zwane potocznie bękartami chrzczą.

i to pewnie z kilka razy...
najpierw to się poducz co to słowo oznacza, zanim zaczniesz używać słów, których znaczenia nie rozumiesz, bo się tylko ośmieszasz...ateistów

To tylko taki przykład jakie tam brednie wypisują.No na to kur..a wszystko wskazuje.Wrócił z powrotem i puknął swoją starą...ewkęi tak powstała linia rodowa takich zjeb...ów genetycznych jak m.f....
![]()
Oni mają odpowiedzi na każde pytania. Wyszkolono ich dobrze. Jedynymi ludźmi którzy potrafią pogadać o Biblii są Jehowy. U nich każdy to czyta zamiast ślepo wierzyć plebanom i innym pastuchom.Hehe to już biblista powinien Wam to rozjaśnić.
Też nie wierze i nie jestem zwierzakiem, to ty jestes zwierzakiem bo dobrze cię tresują w tym pożal się kościeleCzlowiek bez Boga jest tylko zwierzakiem. Woodo jak bym mial twoja wiedzę to juz dawno bym sie powiesił. A wy to ogolnie jestescie z gwałtów dziećmi hehehe
Czlowiek bez Boga jest tylko zwierzakiem. Woodo jak bym mial twoja wiedzę to juz dawno bym sie powiesił. A wy to ogolnie jestescie z gwałtów dziećmi hehehe
Czlowiek bez Boga jest tylko zwierzakiem. Woodo jak bym mial twoja wiedzę to juz dawno bym sie powiesił. A wy to ogolnie jestescie z gwałtów dziećmi hehehe
Wolę być zwierzakiem bez Boga niż człowiekiem takim jak ty z nim.Czlowiek bez Boga jest tylko zwierzakiem.
Ja to czytałem już dawno, i nie zmienia to faktu że jedyna możliwość w tym przypadku to kazirodztwo.https://biblia.deon.pl/rozdzial.php?id=5 ,,kto chce może poczytać !