hahahahahhaha

Mistrzostwo świata
Dziadek mistrz 

hahahahahhaha

Mistrzostwo świata
Dziadek mistrz 

Smutne lecz prawdziwe

Mnie bardziej przed wyborami Kidawa-Błońska zmyliła.. i muszę z tym żyćA to ciekawe, bo tak mnie Mateusz przed wyborami zmylił...

raczej Warszawski Mojżesz tyle że w jego przypadku wody się nie rozstąpiłysporo czasu przed wyborami zastąpił ją jakiś młody. ksywa "gówniarz" czy jakoś tak.
Też żałuję że na przykład PO nie rządzi bo z całą pewnością zacisnęli by pasa i wszystko by się udało.. a ten cały PiS porozdawał firmą pieniądze i będziemy to wszystko spłacać..a wiesz że nawet Twoje wnuki nie spłaca tego długu co rządzący nam miłościwie narobili i jeszcze narobią? ale co tam, ważne że zwierzątka kochają i na pedałów źle mówią. no i pobożne bardzo. i pokazują kogo mamy nienawidzić. no i Jarosław taki mądry. same dobre ludzie.

Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził.. Jak widzisz lepszych kandydatów do rządzenia to napisz to będziemy na nich głosować.. albo Utwórz sam partię mechaników i Pokaż jak się rządzipeło to, peło tamto. patrz co się teraz dzieje. ale własnie o tym zapomniałem, partia lubi w przeszłości grzebać ale swoich win nie widzi.

Mój głos już maszod z organizowanej grupy przestępczej to nawet zwykły złodziej katalizatorów jest lepszy. namówiłeś hehe

Skoro namówiłem to pamiętaj o konsekwencjach po roku dla 30% wyborców będziesz oszustem i złodziejem.. nawet gdybyś był dziewicą Uczciwości..od z organizowanej grupy przestępczej to nawet zwykły złodziej katalizatorów jest lepszy. namówiłeś hehe
po roku dla 30% wyborców będziesz oszustem i złodziejem

nie no, aż tak dobrze to nie będzie. teraz tak uważa pewnie z 80% moich klientów.
Czyli wynika z tego że jesteś gotów do rządzenianie no, aż tak dobrze to nie będzie. teraz tak uważa pewnie z 80% moich klientów.

Trzymam kciuki.. oby jak najdłużejniestety moja silna wola jest do tego za słaba.
ale ćwiczę. od piątku południa nie palę. papierosów oczywiście.