• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Virus chce zapanować

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
a wiesz że nawet Twoje wnuki nie spłaca tego długu co rządzący nam miłościwie narobili i jeszcze narobią? ale co tam, ważne że zwierzątka kochają i na pedałów źle mówią. no i pobożne bardzo. i pokazują kogo mamy nienawidzić. no i Jarosław taki mądry. same dobre ludzie.

hiwat

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
294
Miasto
Tarnów
a wiesz że nawet Twoje wnuki nie spłaca tego długu co rządzący nam miłościwie narobili i jeszcze narobią? ale co tam, ważne że zwierzątka kochają i na pedałów źle mówią. no i pobożne bardzo. i pokazują kogo mamy nienawidzić. no i Jarosław taki mądry. same dobre ludzie.
Też żałuję że na przykład PO nie rządzi bo z całą pewnością zacisnęli by pasa i wszystko by się udało.. a ten cały PiS porozdawał firmą pieniądze i będziemy to wszystko spłacać.. ;)

Ostatnia edycja:

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
peło to, peło tamto. patrz co się teraz dzieje. ale własnie o tym zapomniałem, partia lubi w przeszłości grzebać ale swoich win nie widzi.

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2070
Miasto
Kaczory
A ja wam powiem tak. PO czy PIS jeden uj. Jedni i drudzy zlodzieje.

Psikuta1994

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
402
Najgorzej, że nie ma,, dobrej '' alternatywy na nich. Co byś nie wybrał to i tak zawsze źle... ;)

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
tu nie chodzi o pis czy po, tylko o to gdzie to wszystko zmierza. u władzy są ludzie którzy zachowują się jakby jutra nie było.

hiwat

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
294
Miasto
Tarnów
peło to, peło tamto. patrz co się teraz dzieje. ale własnie o tym zapomniałem, partia lubi w przeszłości grzebać ale swoich win nie widzi.
Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził.. Jak widzisz lepszych kandydatów do rządzenia to napisz to będziemy na nich głosować.. albo Utwórz sam partię mechaników i Pokaż jak się rządzi ;)

hiwat

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
294
Miasto
Tarnów
od z organizowanej grupy przestępczej to nawet zwykły złodziej katalizatorów jest lepszy. namówiłeś hehe
Skoro namówiłem to pamiętaj o konsekwencjach po roku dla 30% wyborców będziesz oszustem i złodziejem.. nawet gdybyś był dziewicą Uczciwości..;)
.

Do góry Bottom