• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Virus chce zapanować

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
coś czuję, że narodowa kwarantanna skończy się dopiero jak zaszczepią ze 40% ludzi. pewnie trochę to potrwa, bo chętnych nie widać.

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
tak tak. globalne ocieplenie to też międzynarodowe kłamstwo
chętnych to Ty nie widzisz.

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
jeszcze nikt z kim się spotkałem, nie wykazuje chęci. no ale masz rację, okolica to wsiowe głupole takie jak ja. za to w Otwocku to każdy się szczepi. kiedyś nawet psy się szczepiły.

przeczytaj i powiedz czy na taką straszną chorobę trzeba narody całe w domach zamykać? te zakazy więcej szkód przyniosły niż pożytku. już teraz ludzie umierają na brak służby zdrowia, a będzie gorzej.

https://www.facebook.com/adwokatgidian/posts/3316310471814657

samspec13

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
646
Miasto
europolonia
Toomi76 problem w wydajności służby zdrowia , przy grupie czy innych choróbskach nie zarażają się tak Ci co nas leczą . A wielu korzysta by zaistnieć medialnie tak ja to profesjonalnie zrobił pan mecenas .

Poczytaj czemu Taiwan na dotąd 7 zgonów a leży splunąć koło Chin

Nasz popaprany naród szczepić się nie chce ,za opłacone modły chcą pandemię odkupić , ciemnogród . Japończyk nie stoi Ci w kolejce na ..upie i nie huha w kark czy nozdrza gorzałą , myje do przesady brudne paluchy i tak mnożyć można.

Ostatnia edycja:

Mattii

SuperMechanior
Punktów
213
Miasto
Maszewo
Tak a propo zamykania państw, z których Polska bierze za przykład..

Wjazd z Polski do Niemiec - brak kontroli
Wjazd z Niemiec do Austrii - brak kontroli
Wjazd z Austrii do Włoch - brak kontroli

To gdzie te pozamykane państwa, przymusowe kwarantanny i masowe badania covidowe na granicach ?

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Nasz popaprany naród szczepić się nie chce
szczepionka która powstała w niespełna rok. przetestowana na grupie 40k ludzi, czyli 20k dostało placebo. skutków długofalowych nikt nie zna, bo nikt nie sprawdzał. skuteczna w 90%. zaszczepieni nadal mogą się zarazić, ale przejdą chorobę lekko lub bezobjawowo. chorobę która jest w 80% bezobjawowa.
jak na razie jednymi zaletami zaszczepienia jest to, że można będzie iść do knajpy i jeździć komunikacją miejską. już myślą czy dać paszport zdrowia, może kod QR a może wypalić numer na ręce.
pozamykają firmy, wprowadzą kwarantanne narodową i ludzie żeby żyć normalnie będą się o tą dobrowolną szczepionkę prosić.

chcieli nas złapać za ryj, to im się udało. w kagańcach chodzicie i szczekacie na krótkiej smyczy wtedy kiedy chcą.
gdy zaczną szczepienia to zacznie się podział ludzi.
dobrze już było :)

Ostatnia edycja:

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Samspec 13 jak jesteś tajwanczykiem to się szczep pierwszy. Tylko idioci nie boja się takich nowych spraw. A nodlktwa jeszcze nikomu nie zaszkodzila. Niech sie zachodnie bydło poszczepi i jak nie zacznie zdychac to i my sie wyszczepiny.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Ja tam nie potrzebuje paszportów bo jestem domatorem i introwertykiem :cool: szach mat

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
a wiecie co WHO podało? podało że przypadki zachorowań na grypę na świecie, odkąd pojawiła się koronka zostały zredukowane o 98% :)
ciekawe co to może oznaczać.

a z dobrych wiadomości to w rmffm gadali, że przeciwciała lamy (cokolwiek to znaczy) są skuteczne na koronkę. nie trzeba pić alkoholu, żeby dobrze się bawić hehe

Ostatnia edycja:

samspec13

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
646
Miasto
europolonia
Diagbox 10 czytaj uważniej , na Tajwanie nikt się nie szczepił a jak Ci ktoś bliski kopytka pokaże to poczytasz i popytasz . A zapomniałem Windows będzie nami sterował oh .

krótkiej smyczy wtedy kiedy chcą.
gdy zaczną szczepienia to zacznie się podział ludzi.
dobrze już było :)
To my sami chcemy podziałów , wymyślamy teorie spiskowe i tu akurat nie jesteśmy sami itp. itd . Widać że bez szczepionki i Windows można nami manipulować przez pajacy robiących kasę i takich co za wszelką cenę chcą zaistnieć . A ruscy już szczepią Sputnik V i podłączą System Linux do sterowania Węgrów i innych takichże .

Ostatnia edycja:

maUryc

SuperMechanior
Punktów
109
Coś tak czuję, że za mało wypiłem żeby w lot pojąć Twe słowa. :(
Jednak od razu sprawdziłem podstawowe dane i masz! Zawsze oscylowało wokół 10 GB wolnego a tu ciut ponad 8.
Zaznaczenie_014.png
W święta postaram się więcej wypić i dojść przyczyn różnicy.
Pozdrawiam serdecznie i dięki za info!

maUryc

SuperMechanior
Punktów
109
Zgadza się, ale stare jajka zostały. Po usunięciu starych wszystko w normie. :)

Do góry Bottom