pawcar
SuperMechanior
O jebany, przez drzwi się teraz przegryza
Jeszcze trochę i będzie mordował po wifi.
Jeszcze trochę i będzie mordował po wifi.
Jeszcze trochę i będzie mordował po wifi.Ten sie śmieje co się śmieje ostatni. Znajomy nieszczepiony już trzeci tydzień leży pod tlenem, trzy słowa przez telefon i maske mu zakładają bo oddechu nie może złapać, a mlodszy ode mnie pare dobrych latek, ale co tam, na facebuku gadajo ze to ściema, powiem mu to jeśli wyjdzie nie nogami do przodu z paregonem na dużym palcu u nogi, co poradzić....O jebany, przez drzwi się teraz przegryzaJeszcze trochę i będzie mordował po wifi.
A jednak oglądasz tv Tomaszku, i to nawet Polsata, kłamczuszek z ciebie.Rycia bani ciąg dalszy...
Wyświetl załącznik 41910

Bo?jednak oglądasz tv
Bo namawiasz aby wyłączyć tv i włączyć myślenie. Ale żeby włączyć myślenie to trzeba oglądać (choć od czasu do czasu) tv aby mieć jakieś porównanie, czyż nie tak?
Pięknie wyszedłeś, kiedy byłeś?Sugerujesz, że jeśli wstawiłem zdjęcie z telewizora które jest dostępne w necie, to oglądam tv?
Jeśli tak to patrz. To ja na księżycu.
Wyświetl załącznik 41934
Czy się zaszczepisz czy nie to i tak jesteś narażony na zakażenie. Po za tym skoro organizm zwalcza i produkuje przeciwciała to po co wstrzykiwać specjalnie wirusa szczepionka jest oparta na białku z wirusa Więc po co się specjalnie zakazać się? Żeby organizm sam wyprodukował przeciwciała?Ten sie śmieje co się śmieje ostatni. Znajomy nieszczepiony już trzeci tydzień leży pod tlenem, trzy słowa przez telefon i maske mu zakładają bo oddechu nie może złapać, a mlodszy ode mnie pare dobrych latek, ale co tam, na facebuku gadajo ze to ściema, powiem mu to jeśli wyjdzie nie nogami do przodu z paregonem na dużym palcu u nogi, co poradzić....
Automatyczne połączenie postów:
Pawcar a co tam w tym Manchesterze, wszyscy zdrowi?
Automatyczne połączenie postów:
A jednak oglądasz tv Tomaszku, i to nawet Polsata, kłamczuszek z ciebie.
A ja tam zdrowy jestem jak na razie, moja córka, żona, teść i przyszły szwagier też zdrowi i wielu innych których znam i wiem że uszczypnięci. A akurat ci co się boją to różnie. Ojciec mój (82 lata) 13 dni w szpitalu na cowida, dwa dni pod tlenem potem tylko izolacja i już w domu pomyka,(też szczepiony z własnej woli) nie namawiałem nigdy nikogo do szczepienia, mam tylko na to po prostu swoje zdanie.Nowy rodzaj szczepionki, nie testowany wcześniej na ludziach na taką skalę. W ogóle jak już pisałem cały czas w fazie testów klinicznych. Białko kolca produkowane przez szczepionkę łączy się z naszym DNA. Ja tam sobie poczekam parę lat na skutki, nie będę taki wyrywny hehe.
Zresztą złe powiedziałem, nie poczekam bo nie będę się szczepili na chorobę na którą nie ma i nie będzie w najbliższej przyszłości szczepionki. Tak jak na grypę nie ma. Bo te co są, są na szczepy w poprzedniego sezonu, ale kasa producentom się zgadza.
A poza tym, tych co znam nieszczepionych, zdrowe jak byki i nie mieli nawet kataru od 2 lat, a ci uszczypnięci i to przeważnie dwa razy, ciągle chorzy. Jak się zapytasz o co chodzi, to mówią że to grypa a nie koronka, trochę głupio im się przyznać że dali się na propagandę nabrać.
A ja jestem nie szczepiony i też zdrowy jestem, moja rodzina podobnie, Jaki w tym wniosek? Ja zdrowy ty zdrowy, ty możesz zachorować ja też, ty przenosisz wirusa ja też, ty masz jakieś gówno wszczepione w organizm ja nie. Jesteś zaszczepiony to bądź ale nie twórz swoich ideologicznych teorii bo piszesz, że nie namawiasz innych ale w postach między wierszami sam piszesz, że my antyszczepionkowcy to debile bez mózgu, pożyjemy zobaczymy za parę lat jak kolega wyżej napisał, a ty i twoja rodzina co pół roku będziecie dymać po kolejną dawkę nie wiadomo czego. Kończąc dyspute, twoje zdrowie i zdanie to zostaw to dla siebie i bliskich a nie takie głupoty wypisujesz.A ja tam zdrowy jestem jak na razie, moja córka, żona, teść i przyszły szwagier też zdrowi i wielu innych których znam i wiem że uszczypnięci. A akurat ci co się boją to różnie. Ojciec mój (82 lata) 13 dni w szpitalu na cowida, dwa dni pod tlenem potem tylko izolacja i już w domu pomyka,(też szczepiony z własnej woli) nie namawiałem nigdy nikogo do szczepienia, mam tylko na to po prostu swoje zdanie.
Te zdjęcie to ładna propaganda toomi, skoro słońce świeci na tego człowieczka z przodu to jakim cudem cień jest przed nim a nie za nim a za nim czarno jak w dupie hmmm????Sugerujesz, że jeśli wstawiłem zdjęcie z telewizora które jest dostępne w necie, to oglądam tv?
Jeśli tak to patrz. To ja na księżycu.
Wyświetl załącznik 41934
Bo to nie jest lucky Luke, który jest szybszy od cienia.Te zdjęcie to ładna propaganda toomi, skoro słońce świeci na tego człowieczka z przodu to jakim cudem cień jest przed nim a nie za nim a za nim czarno jak w dupie hmmm????
jebać fundusz. pochowałem kuzynkę dwa tygodnie temu. tydzień po szprycy. 38 lat dziewczyna. gdyby to był odosobniony przypadek, powiedziałbym że to faktycznie przypadek ale tak nie jest. ale szczepienia to jedno, a sytuacja na całym świecie to drugie. panowie, 3 wojna światowa już trwa i jestem pewny, że nie dla każdego się dobrze skończy. nie myślcie że teraz będą czołgi strzelać i samoloty bombardować, z punktu ekonomicznego jest to najgorsze rozwiązanie. po co niszczyć coś co trzeba będzie odbudować? a tak, siejemy panikę, rozpieprzamy gospodarkę, zabijamy zwierzęta a to z powodu wirusa, a to że produkują za dużo metanu jak krowy w Irlandii której gospodarka się w bardzo dużym stopniu na tym opiera. ograniczamy swobody krok po kroku, zamykamy szkoły, żeby wyprodukować stado pokornych debili, potem dojdzie głód a zdesperowani ludzie sami się zaczną wybijać. i nie mówcie że to nie możliwe bo wszystko w tym kierunku zmierza.dopuki nie będzie funduszu odszkodowawczego.
A zacytuj mi pendraku jeden gdzie tak napisałem! Widze że tworzysz swoje własne teorie i czytasz między wierszami to czego nie napisano. To właśnie antywszysto piszą takie rzeczy o tych co się poszczepili, a to że nie myślimy samodzielnie a to że barany co liczyç nie umieją i inne takie ale to Ty przekręcasz rzeczywistość jak ci od płaskiej ziemi i temu podobni foliarze, więc włącz te ostatnią szarą komórke co ci się została i przeanalizuj jeszcze raz co kto i jak napisał a nie pierdolisz jak ksiądz po kolędzie.między wierszami sam piszesz, że my antyszczepionkowcy to debile bez mózgu,
walczysz, to normalne, ale niedługo będziesz musiał wybrać heheA zacytuj mi pendraku jeden gdzie tak napisałem! Widze że tworzysz swoje własne teorie i czytasz między wierszami to czego nie napisano. To właśnie antywszysto piszą takie rzeczy o tych co się poszczepili, a to że nie myślimy samodzielnie a to że barany co liczyç nie umieją i inne takie ale to Ty przekręcasz rzeczywistość jak ci od płaskiej ziemi i temu podobni foliarze, więc włącz te ostatnią szarą komórke co ci się została i przeanalizuj jeszcze raz co kto i jak napisał a nie pierdolisz jak ksiądz po kolędzie.
A ten dalej swoje.A zacytuj mi pendraku jeden gdzie tak napisałem! Widze że tworzysz swoje własne teorie i czytasz między wierszami to czego nie napisano. To właśnie antywszysto piszą takie rzeczy o tych co się poszczepili, a to że nie myślimy samodzielnie a to że barany co liczyç nie umieją i inne takie ale to Ty przekręcasz rzeczywistość jak ci od płaskiej ziemi i temu podobni foliarze, więc włącz te ostatnią szarą komórke co ci się została i przeanalizuj jeszcze raz co kto i jak napisał a nie pierdolisz jak ksiądz po kolędzie.