• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Volvo s60 2.0 T wymiana rozrzadu

Andrzejmaksik

Bywalec
Punktów
0
Witam wszystkch.
Szukam informacj na temat wymiany rozrzadu w Volvo s60 2.0 T 2001
Dzieki z gory za kazda wskazowke
Pozdrawiam

www.MOTOBAJ.pl

SuperMechanior
Punktów
14
Miasto
Mrągowo
www.MOTOBAJ.pl
Witam

przesyłam schemat rozrządu i dane do wymiany. Póżniej prześle link do rozrządu i jakiś kilka danych na temat tego samochodu.

Witam

jak nie możesz tego odczytać, podaj mi meila, prześlę .... nie powinieneś miec kłopotu z odczytanie.

pzdr
MOTOBAJ.pl
690-897-501

Załączniki

• Przechwytywanie.PNG
    Przechwytywanie.PNG
    96,3 KB · Wyświetleń: 193

Andrzejmaksik

Bywalec
Punktów
0
Witam

przesyłam schemat rozrządu i dane do wymiany. Póżniej prześle link do rozrządu i jakiś kilka danych na temat tego samochodu.

Witam

jak nie możesz tego odczytać, podaj mi meila, prześlę .... nie powinieneś miec kłopotu z odczytanie.

pzdr
MOTOBAJ.pl
690-897-501
Dzieki wielkie za schemat , a co do procedury wymiany mozesz cos podpowiedzie....? juz widze ze jakis specjalny klucz potrzebny do kola pasowaego....pzdr
andrzej73.73@tlen.pl

Wieczorem lukne bo teraz z telefonu pisze
oki, kazda pomoc mle widziana , a tym bardziej ze tu skad pisze mam problem jezykowy poniewaz nie ma mnie teraz w Kraju pzdr

Andrzejmaksik

Bywalec
Punktów
0
Dzieki za informacje , ale nie wybieram sie do serwisu i dlatego szukam porad na temat wymiany , schemat juz mam , tylko ewentualnie podpowiedzi co do procedury.....pzdr

Do góry Bottom