Nie,"jedynka" jest na białych i tak już zostanie.A czemu nie wstawisz normalnej uszczelki za grosze? Robisz go pod żółte tablice i wszystko musi być oryginalne?

Co dają żółte tablice?żółte tablice
Trzy bezsensowne mity nie mające nic wspólnego z prawdą.To że samochód nie jest twój, i nawet za granicę nie można go sprzedać,żadnych przeróbek poza fabryką.
Twój samochód, twój wybór, ja bym wymienił na tak samo dobrze działające tylko 5x tańszeto wychodzę z takiego założenia że jesli było tak przedtem to i zamontuje tak żeby było jak przedtem....tak w oryginalnej formie rzecz ujmując![]()

No powiedzmy że nie mam na co wydać i szaleje z pieniędzmiTrzy bezsensowne mity nie mające nic wspólnego z prawdą.
Twój samochód, twój wybór, ja bym wymienił na tak samo dobrze działające tylko 5x tańsze![]()

Jeszcze bym dopisał jedyny taki zobaczPRL Unikat cult obrso oryginał stare zapasy".

Arni ,doleciał do mnie ten pistolet lakierniczy jutro wjadę do paczkomatu muszę odebrać...w golfie trza będzie komorę wypiescić ,wyczyścić i pomalować także nowych sprzętów na warsztacie nigdy nie zawiele przyda się. ..Jeszcze bym dopisał jedyny taki zobacz

Cześć,!!! Wczoraj rozpakowałem ten pistolet do malowania i powiem ci że naprawdę jakość wykonania i w dłoni leży jak trzeba.Nie to co moje ciapciarajstwo.Dobrze że jest no trza będzie już tu moju padlinę na szosę wyprowadzić bo już się ludzie na ulicy się nie pokoju ...Będziesz pan zadowolony

No jest sztosobrobionych
Tu masz przykładowy zestawkomplet dysz
I na pewno szybciej...ja to tam aż tak daleko w lakiernictwo nie będę wchodził.Tak tylko amatorsko do własnego użytku ...Ja swój flg5 odebrałem 2 lata temu i jeszcze nie użyłem
Zamiast dysz kup po prostu drugi pistolet, jakiś tani z lidla chociażby. Tani będzie do podkładu, a lepszy do bazy i klaru, tak zwykle robią lakiernicy. Taniej i wygodniej.

Już za późno, 180 żyła dał za speedwayabędzie
do podkładu także teraz za 80 kupi dyszę i git