• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

vw Passat 2,0 TDI PD 140KM, problem po naprawie pompowtrysków

nickel

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
663
Miasto
WLKP
kobiety tez nie da sie zregenerowac na dziewice wie c nie wszystko sie daje zregenerowac.

nickel

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
663
Miasto
WLKP
Ale Europejki sie nie nadają bo sa za luzne.

Ondraszek

SuperMechanior
Porady
1
Punktów
201
Miasto
Nowy Sącz
Luzna staje sie kazda baba,ktora spiknie sie z murzynem,mozna parkowac nawet Suburbanem.

nickel

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
663
Miasto
WLKP
A wytłumacz czym sie rozni murzyn od UE.Napewno to kolorem skory.

Chyba jeszcze nie pykałes wiele kobitek ze takie bzdety tu piszesz.

Ondraszek

SuperMechanior
Porady
1
Punktów
201
Miasto
Nowy Sącz
Teraz niczym,w sumie murzyni sa i w Afryce i w Europie,na calym swiecie,nawet wsrod Japonczykow murzyni tez sa.Murzyn od murzyna rozni sie tym,ze czarni murzyni maja zaganiacze wieksze od Colta Brudnego Charrego a biali murzyni albo zolci raczej pistolecki.

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
Czy ja jestem napewno na forum mechaników? :D
Jesteś, jesteś selim w dobrym miejscu, ot po prostu kolega Ondraszek chciał się tylko pochwalić że miał do czynienia z jakimś czarnoskórym albo i kilkoma, teraz taka moda i nikt się nie wstydzi swej odmienności seksualnej.

Ondraszek

SuperMechanior
Porady
1
Punktów
201
Miasto
Nowy Sącz
Kolego Vinetoo mnie raczej ciagnie do kobiet,Mercedes np,ciekaw jestem jakiej plci masz auto i bedzie wiadomo.

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
Kolego Vinetoo mnie raczej ciagnie do kobiet,Mercedes np,ciekaw jestem jakiej plci masz auto i bedzie wiadomo.
Osz kuźwa, jeżdżę peugeotem (pedziem). Czyżbym mimo woli stał się gejem, a może tranzystorem? Cholera sam już nie wiem. Niektórzy mówią że to choroba zakaźna przenoszona drogą kropelkową, pier___ą głupoty mam nadzieje..

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
Nie dobijaj mnie specu, mam dola jak cholera, muszę się napić. A z resztą trza iść z prądem.

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
Mercedes, Mercedes, a ja zawsze myślałem że to imię mskie, kto by pomyślał. Kondolencje kolego Ondraszek, robiłem na tym szajsie parę latek, Wartburg i Trabant to przy tym pikuś.

Do góry Bottom