Jesteś, jesteś selim w dobrym miejscu, ot po prostu kolega Ondraszek chciał się tylko pochwalić że miał do czynienia z jakimś czarnoskórym albo i kilkoma, teraz taka moda i nikt się nie wstydzi swej odmienności seksualnej.Czy ja jestem napewno na forum mechaników?![]()
Panowie jak już to tu też trzeba trochę .Luzna staje sie kazda baba,ktora spiknie sie z murzynem,mozna
Osz kuźwa, jeżdżę peugeotem (pedziem). Czyżbym mimo woli stał się gejem, a może tranzystorem? Cholera sam już nie wiem. Niektórzy mówią że to choroba zakaźna przenoszona drogą kropelkową, pier___ą głupoty mam nadzieje..Kolego Vinetoo mnie raczej ciagnie do kobiet,Mercedes np,ciekaw jestem jakiej plci masz auto i bedzie wiadomo.
Spoko wodzu już rycerze krzyżowi mieli giermków nie tylko do wsiadania na,,konia ".Osz kuźwa, jeżdżę peugeotem (pedziem)
Turcy też nie tylko,, branki " brali. No i juhasom się marzy żeby łowiecki jesce głotować umniały.z resztą trza iść z prądem.
wnosząc do tego co się rozwinęło wtym temacie to powinneś napisać "iść z prąciem"A z resztą trza iść z prądem.
i obcasiki na nóżki zamiasc gumowców ubierać zaczęłyNo i juhasom się marzy żeby łowiecki jesce głotować umniały.
za wysokie gumowce, ponoć obcierają jajka Mercedes, Mercedes, a ja zawsze myślałem że to imię mskie, kto by pomyślał. Kondolencje kolego Ondraszek, robiłem na tym szajsie parę latek, Wartburg i Trabant to przy tym pikuś.Kolego Vinetoo mnie raczej ciagnie do kobiet,Mercedes np,ciekaw jestem jakiej plci masz auto i bedzie wiadomo.
A co Ty na motopompy na kołach?Wartburg i Trabant to przy tym pikuś.
No jakby nie było made in germany.A co Ty na motopompy na kołach?
Syrenek nie było, ciekawe czy z Kutna będą retro. Może to znów,,Amber Gold " ?made in germany.