lucas100
Bywalec
Panowie jak myślicie czy warsztat wykonany z płyt warstwowych oraz konstrukcja stalowa przejdzie przepisy przeciwpożarowe.Pracowac będę sam ale w przyszłości być może 1 zatrudnię pracownika.A wtedy zaczynają się schody.
O jakiej hali myślałeś w sensie wielkość, powierzchnia, ile stanowisk?Tak myślę .Cóż a wy kiedy mieliście pierwszego klienta?
Jak zrobisz projekt i dostaniesz pozwolenie na budowę to i ppoż przejdzie.Panowie jak myślicie czy warsztat wykonany z płyt warstwowych oraz konstrukcja stalowa przejdzie przepisy przeciwpożarowe.Pracowac będę sam ale w przyszłości być może 1 zatrudnię pracownika.A wtedy zaczynają się schody.
Oni to patrzą ino w portfel zeby piniunchów za duzo nie wydac...sami te gruzy trzymają po golym niebem albo po jakichś sztajerach ...kiedys taka mialem sytuacje ze przyhechal do mnie gosc wlazł mi na warsztat łoczami do gory patrzyl i pierdolnol mi tekst ze warsztat maly troche jest...mowie ?(kurwa) panie o co chodzi ? Cos tam bąknął o renacie i w huj poszedl ...i dobrze bo juz wiecej nie przyszedł....?W blaszaku trochę słabo to widzę.Spojrz od strony klienta oni też patrzą oczami.

Wypij dobrą wódkę z prezesem tego GS-u i zrób aneks do umowy o prawie pierwokupu swojego bałaganu z możliwością dojazdu.GS w końcu upadnie
Kategoria 1 czy 2?Chyba cie trochę poniosło z tą płytą i ceną ... ja w listopadzie za płytę na sam dach ( warsztat 15x9 ) wywaliłem 30000 .
ktoś to później odziedziczy....