• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam Wymieniłem akumulator w Honda Jazz 3. Niestety nie zabezpieczyłem radia i PROBLEM. Czy ktoś pomoże rozkodować S/N 21028616.?

Zenek6666

Nowy
Punktów
0
Witam. Wymieniłem akumulator w Honda Jazz 3. Niestety nie zabezpieczyłem radia i PROBLEM. Czy ktoś pomoże rozkodować S/N 21028616.? Będę bardzo wdzięczny.

Lynx222

Moderator Car Audio
Punktów
2923
www.kody-radio.pl
Witam. Wymieniłem akumulator w Honda Jazz 3. Niestety nie zabezpieczyłem radia i PROBLEM. Czy ktoś pomoże rozkodować S/N 21028616.? Będę bardzo wdzięczny.
kod 56166 lub jak radio z navi kod 8971
W sprawach dotyczacych forum pisac na forum lub prywatna wiadomosc
kontakt do mnie poza forum:
mail: Lynx222@tlen.pl
tel 605 789 384
pozdrawiam

megahertz

Początkujący
Punktów
0
witam, mam prosbe o kod do radia gdyz po wymianie aku prosi o kod a poprzedni wlasciciel nie przekazal mi go
nr vin JHMGG17409S202 SN 27004717

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1643
dlaczego o kody zawsze pytają świeżaki co się minutę temu zarejestrowali i pierwszy post to kod do radia...

megahertz

Początkujący
Punktów
0
Nie chcesz pomagać to nie komentuj po to jest forum aby ktoś poprosił o pomoc a inny ktoś kto chce pomógł a nie po to by się jeden z drugiego naśmiewał i głupio komentowal

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
581
Nie chcesz pomagać to nie komentuj po to jest forum aby ktoś poprosił o pomoc a inny ktoś kto chce pomógł a nie po to by się jeden z drugiego naśmiewał i głupio komentowal
Jesteś w błędzie, to jest forum mechaników, jesteś mechanikiem? Tak po za tym jedź do ASO a nie dupę zawracasz wieczorem

megahertz

Początkujący
Punktów
0
Dobra poradzilem sobie nie juz możecie sobie odpuścić kpiny....
i pamietajcie ze karma wraca....

dhpaulus

Początkujący
Punktów
0
dlaczego o kody zawsze pytają świeżaki co się minutę temu zarejestrowali i pierwszy post to kod do radia...

Ja 9 lat temu założyłem konto w tym samym celu i o koncie zapomniałem aż do dzisiaj kiedy w innym samochodzie potrzebuję kodu :)

To powiedz klientowi, żeby sobie zadzwonił do ASO dadzą mu za darmo kod jak przedstawi, że jest właścicielem, w czym problem?
Jakie za darmo?
Dostałem informację z białostockiego salonu Hondy, że to jest realizowane w dowolnym ASO od ręki, za 80 zł.

Ostatnia edycja:

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
581
Ja 9 lat temu założyłem konto w tym samym celu i o koncie zapomniałem aż do dzisiaj kiedy w innym samochodzie potrzebuję kodu :)

Jakie za darmo?
Dostałem informację z białostockiego salonu Hondy, że to jest realizowane w dowolnym ASO od ręki, za 80 zł.
To macie niezłe serwisy tam. Jeden bierze kase drugi nie. Zaplacisz to tez kod dostaniesz. Jakis problem jest dalej?

Do góry Bottom