kod 56166 lub jak radio z navi kod 8971Witam. Wymieniłem akumulator w Honda Jazz 3. Niestety nie zabezpieczyłem radia i PROBLEM. Czy ktoś pomoże rozkodować S/N 21028616.? Będę bardzo wdzięczny.
Jesteś w błędzie, to jest forum mechaników, jesteś mechanikiem? Tak po za tym jedź do ASO a nie dupę zawracasz wieczoremNie chcesz pomagać to nie komentuj po to jest forum aby ktoś poprosił o pomoc a inny ktoś kto chce pomógł a nie po to by się jeden z drugiego naśmiewał i głupio komentowal
w moim miescie nie ma aso, najbliższe 80km tak naprawiam samochody nie radia ;-)Jesteś w błędzie, to jest forum mechaników, jesteś mechanikiem? Tak po za tym jedź do ASO a nie dupę zawracasz wieczorem
To powiedz klientowi, żeby sobie zadzwonił do ASO dadzą mu za darmo kod jak przedstawi, że jest właścicielem, w czym problem?w moim miescie nie ma aso, najbliższe 80km tak naprawiam samochody nie radia ;-)
to taki upierdliwy starszy dziadek....To powiedz klientowi, żeby sobie zadzwonił do ASO dadzą mu za darmo kod jak przedstawi, że jest właścicielem, w czym problem?
dlaczego o kody zawsze pytają świeżaki co się minutę temu zarejestrowali i pierwszy post to kod do radia...

Jakie za darmo?To powiedz klientowi, żeby sobie zadzwonił do ASO dadzą mu za darmo kod jak przedstawi, że jest właścicielem, w czym problem?
To macie niezłe serwisy tam. Jeden bierze kase drugi nie. Zaplacisz to tez kod dostaniesz. Jakis problem jest dalej?Ja 9 lat temu założyłem konto w tym samym celu i o koncie zapomniałem aż do dzisiaj kiedy w innym samochodzie potrzebuję kodu
Jakie za darmo?
Dostałem informację z białostockiego salonu Hondy, że to jest realizowane w dowolnym ASO od ręki, za 80 zł.