P
PogotowieSamochodoweUK
Nie dramatyzuje, tylko mam porownanie jak sie ludzie i instytucje w PL zachowywaly 12 lat temu i od tego czasu jak jestem w PL co roku lub co dwa lata widze jak sie ludzie i system znienia. Bardzo drastycznie, niekorzystnie i bez mozliwosci odwrotu od zlej drogi.
Ludzie nie potrafia gadac ze soba, sa zazdrosnikami, obgaduja, klamia, wyludzaja, okradaja, niszcza innym zycie, szukaja jedynie zysku i pomstuja.
Kiedys tego nie bylo. To znaczy bylo, ale niezauwazalny procent, teraz niezauwazalnym procentem jest normalnosc.
I nie mow ze nie mam racji
Bo ludzie w PL zmienili sie o 360stopni w ostatnich 10 latach.
Np taka przemiane obserwuje obecnie w UK, angolom tez od okolo 2 lat zaczelo odbijac i tylko zaczepki szukaja i sa coraz wiekszymi ignorantami.
Makarony natomiast dalej swoja pizze kreca i jak kiedys tak i dzis nic do nikogo nie maja.
Ludzie nie potrafia gadac ze soba, sa zazdrosnikami, obgaduja, klamia, wyludzaja, okradaja, niszcza innym zycie, szukaja jedynie zysku i pomstuja.
Kiedys tego nie bylo. To znaczy bylo, ale niezauwazalny procent, teraz niezauwazalnym procentem jest normalnosc.
I nie mow ze nie mam racji
Bo ludzie w PL zmienili sie o 360stopni w ostatnich 10 latach.Np taka przemiane obserwuje obecnie w UK, angolom tez od okolo 2 lat zaczelo odbijac i tylko zaczepki szukaja i sa coraz wiekszymi ignorantami.
Makarony natomiast dalej swoja pizze kreca i jak kiedys tak i dzis nic do nikogo nie maja.

Koledzy o kulturze, społeczeństwie, itd. można wiele mówić- jednakże to od nas też zależy jak ten świat wygląda. Zawszę mówię zaczynajmy od siebie.