• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Wulkanizacja i zerwana śruba od koła

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
U nas tylko takie są :)
na pierwszy rzut oka widać, że te perły nie są prawdziwe.

XM love Citroen

SuperMechanior
Punktów
114
przepraszam za ten język slangowy uproszczony ale testuję nowe wino, wytrawne białe... ;)

XM love Citroen

SuperMechanior
Punktów
114
Z tymi wiertłami do specjalnych zabezpieczeń to jest w sumie inny problem, nie wiem czy zdajecie sobie sprawę jak poważny?

XM love Citroen

SuperMechanior
Punktów
114
ostrzenia mogą dokonywać jedynie certyfikowane serwisy z uprawnieniami do ostrzenia wierteł do specjalnych zabezpieczeń... :(

XM love Citroen

SuperMechanior
Punktów
114
ponadto użytkownik powyższych wierteł musi co roku do 15 marca składać zeznania co do liczby i rodzaju wykonanych nawiertów...

Piotr_skc

SuperMechanior
Punktów
74
Miasto
Skierniewice
Ale wpadkę zaliczacie. W książkach w szkole było pisane"wiertła do zadań specjalnych omijają zjawisko zatepiania"

XM love Citroen

SuperMechanior
Punktów
114
EDIT: O rzesz, znowu zapomniałem o tych odpadach Marszałka Województwa poinformować, sroga będzie kara za spóźnienie?:eek:

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
ponadto użytkownik powyższych wierteł musi co roku do 15 marca składać zeznania co do liczby i rodzaju wykonanych nawiertów...

oraz liczby pełnych obrotów wiertła, przez co obliczają ilość ciepła oddanego do atmosfery. ale popełniają błąd, bo nie wzięli pod uwagę wskazań od niedawna obowiązkowego naciskoniomierza. a bez tego pomiar można sobie wsadzić w różne, trudno dostępne miejsca.
Ale wpadkę zaliczacie. W książkach w szkole było pisane"wiertła do zadań specjalnych omijają zjawisko zatepiania"
masz stare dane. już dawno niemieccy naukowcy odkryli radzickich naukowców. amerykańscy naukowcy są tym faktem zdziwieni. podobno do tej pory.

EDIT: O rzesz, znowu zapomniałem o tych odpadach Marszałka Województwa poinformować, sroga będzie kara za spóźnienie?:eek:

w tamtym roku dostałem 40 batów. ale nie wiem czy nie podnieśli.

Do góry Bottom