• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Wulkanizacja i zerwana śruba od koła

Papandreu

SuperMechanior
Punktów
126
Miasto
Gliwice
A co mnie jako klienta obchodzi, że przy odkręcaniu upi...eś śrubę. Oddałem auto sprawne i takie odbieram. a problemy w trakcie pracy co mnie obchodzą. Oddaję auto profesjonaliście i on radzi sobie z problemami. Jak sobie nie będziesz radził z takimi problemami to nie otwieraj DG tylko idź do pracy jako pracownik a tam Twój szef załatwiał będzie takie problemy.

Można mieć i takie podejście do życia.
Analogicznie. Idziesz na operację. Oddajesz swoje zdrowie PROFESJONALIŚCIE. Niestety, wyjeżdżasz "nogami do przodu", bo "były komplikacje i powikłania", które przecież według ciebie POWINNI PRZEWIDZIEĆ I IM ZAPOBIEC . I co wtedy? "Wracasz" z zaświatów z ryjem na lekarza, bo "sobie nie poradził" :cool:? Więcej empatii w tym smutnym jak p.....da życiu ;).

alf28

SuperMechanior
Punktów
164
Miasto
wieś
Idziesz na operację. Oddajesz swoje zdrowie PROFESJONALIŚCIE. Niestety, wyjeżdżasz "nogami do przodu", bo "były komplikacje i powikłania", które przecież według ciebie POWINNI PRZEWIDZIEĆ I IM ZAPOBIEC . I co wtedy?
kiedyś, to chociaż wisiała na recepcji Książka Skarg i Zażaleń

Piotr_skc

SuperMechanior
Punktów
74
Miasto
Skierniewice
A teraz podpisujesz zgodę ze może wystąpić ryzyko śmierci przy zdejmowaniu paznokcia.

Do góry Bottom