toomii76
toomi
na pierwszy rzut oka widać, że te perły nie są prawdziwe.U nas tylko takie są
![]()
na pierwszy rzut oka widać, że te perły nie są prawdziwe.U nas tylko takie są
![]()
I jak, czujesz się na siłach że podołasz?U nas tylko takie są
![]()

ja nimi nawet immo wywalam, oraz krawaty "wionżę".....odkąd stosuję specjalne wiertła do odkręcania dobrych zabezpieczeń
Za stary jestem już na taką kozeI jak, czujesz się na siłach że podołasz?

co to za język? pasem szahida mi to pachnie.immo wywalam

przepraszam za ten język slangowy uproszczony ale testuję nowe wino, wytrawne białe...![]()
zawsze można założyć specjalną nasadkę przeciw wiertłowo-brzuchną hehee tam, najczęściej używają go żony, wiercą najczęściej dziurę w brzuchu...
właśnie wpadłem w panikę.Z tymi wiertłami do specjalnych zabezpieczeń to jest w sumie inny problem, nie wiem czy zdajecie sobie sprawę jak poważny?

ponadto użytkownik powyższych wierteł musi co roku do 15 marca składać zeznania co do liczby i rodzaju wykonanych nawiertów...
masz stare dane. już dawno niemieccy naukowcy odkryli radzickich naukowców. amerykańscy naukowcy są tym faktem zdziwieni. podobno do tej pory.Ale wpadkę zaliczacie. W książkach w szkole było pisane"wiertła do zadań specjalnych omijają zjawisko zatepiania"
EDIT: O rzesz, znowu zapomniałem o tych odpadach Marszałka Województwa poinformować, sroga będzie kara za spóźnienie?![]()