No... zwłaszcza patrząc na ten filmik jak przy zakładaniu zwykłego kondona gościu klapka zgubił to co się stanie jak runflata naciągnierun flaut to też guma
i się rozciągnie![]()

przy runflaucie wyrywa z butów ha ha haNo... zwłaszcza patrząc na ten filmik jak przy zakładaniu zwykłego kondona gościu klapka zgubił to co się stanie jak runflata naciągnie![]()
![]()
![]()
pewnie na poprzednim warsztacie rozpierdzieliło się zabezpieczenie, i pewnie też z gębą wyjechał hahahaWyjechal z geba na 3 srubach w kazdym kole. Po kims nie bede poprawial za darmo
Wyjechal z geba na 3 srubach w kazdym kole.
Syczał typek?? Czy sapał?? hahahahahaha
A nie mówiłem, że trzeba dawać chamom rurkę i niech sami kręcą jak za***bana....Sapy byly o to ze odkrecalem kola udrem Milwaukee. Tekst typu odkrecaliscie udarem i roz... gwity

Ty się nie śmiej... Ostatnio przyjechał cham (dokładnie - cham bo zaraz zrozumiesz dlaczego) z naprawą wentyla. Było po godzinach pracy. Mówię gościowi, że nie robię po godzinach a on prosi żebym pomógł człowiekowi bo w trasie bo żona rodzi, bo dom się pali...To pewnie masz duzo klientów.![]()
No to dałem mu rurkę, nasadkę i żabę a sam poszedłem się przebrać... Zdziwiłem się jak wróciłem a koleś nie odkręcił koła - pytam co się stało a pasażer tego gównowozu przyznał się, że już na pobliskim przystanku próbowali odkręcić ale im się śruba obrobiła i żadnym kluczem nie idzie tego zrobić... Ale cham nie powiedział od razu co i jak tylko na pałę przyjechał i gdybym ja to zaczął robić to by na mnie zgonił.... Suma sumarum odkręciłem tą śrubę przy pomocy migomatu i wymieniłem ten wentyl..... A teraz wisienka na torcie - jak doszło do płacenia to klient do mnie, że ma przy sobie tylko 2 dychy.....
Nie przyjmuję ludzi w potrzebie! Chamy kręcą koła sami 
to są najgorsze ku**y, niema nawet na wymiane kominka, ba nawet na odkręcenie tej śruby nie miał, a na warsztat się pchajak doszło do płacenia to klient do mnie, że ma przy sobie tylko 2 dychy.....
Dzięki takim ch***m to normalni uczciwi ludzie po godzinach zostaną sami sobie.... Bo ja już litości nie mam....to są najgorsze ku**y, niema nawet na wymiane kominka, ba nawet na odkręcenie tej śruby nie miał, a na warsztat się pcha
Ktoś próbował wydymać Freda... Teraz Fred wydyma.... 
Popracuj trochę w temacie to się dowiesz i będziesz miał "swoich" klientów.To pewnie masz duzo klientów.![]()