• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Wybory 2020

Status
Zamknięty.

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
A że Bosak po wyborach chciał wchodzić w koalicję z PiSem to już zapomniałeś? Koryto +
Władza i pieniądze. 95% polityków interesuje tylko to.
Coś ci umknęło toomii...z nikim nie musiał by wchodzić w koalicję jakby został prezydentem...:)
No tak, niech więc dalej przez kolejne 30 lat rządzą okrągłostołowi post komuniści... no z takim podejściem to na pewno się dużo zmieni w tym kraju...:)
nie pisałem o młodych leszczykach, chorągiewkach z parciem na szkło z pryszczami na nosie bez własnych poglądów
Lepiej niech siedzą u koryta stare komuchy, bo to są nasze stare komuchy tak jak większość społeczeństwa...nic dziwnego, że nie rozliczono do tej pory zbrodniarzy komunistycznych... bo jak to swój swego by miał rozliczyć...:)
Polaczki tylko potrafią ujadać jak stado kundli, ale żeby coś zrobić to nie...Pytanie : dlaczego do tej pory nie rozliczono np. Jaruzelskiego ze stanu wojennego ? co mało czasu mieli pisiory ? dlaczego nadal ma stopień generała ? a jego żona bierze nie małą rente po nim ?
Odpowiadam : bo ma haki na tych co siedzą u koryta...jak i na tych szeregowych polaczków co to w tamtych czasach byli zomowcami i innymi ormowcami...i pałowali swoich...:(
Tak zresztą jak i za komuny po wojennej- to polaczki strzelali swoim w tył głowy w różnych kazamatach- choćby na Rakowieckiej w Warszawie...:(

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
jakby został prezydentem...

jak to Ty mówisz...

hehe

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
nooo...jaruzelski piłsudski wojtyła hitler natasza urbańska balcerowicz adam słodowy i bossak.
no, coś w tym jest.

a i ewa sonnet jeszcze

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Lepiej, że nie został...bo jak by został, to by nie podpisał np. podwyżek dla świń przy korycie...a tak całe szczęście jest Andziej i on podpisze...i podpisze jeszcze parę innych...:)
Polaczki lubią jak się ich ładuje w d... i jeszcze się cieszą z tego...:)

nooo...jaruzelski piłsudski wojtyła hitler natasza urbańska balcerowicz adam słodowy i bossak.
no, coś w tym jest.

a i ewa sonnet jeszcze
Jak tam x chodzisz ze starym na Powązki składać kwiaty tym swoim czerwonym towarzyszom ? :) wspominacie sobie wtedy, że ,,kiedyś to było,, ...:)

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
ale ten Bosak zawrócił Ci w głowie. No w sumie to jest taki męski i w ogóle. Nordycki bym powiedział.
Już ci kiedyś pisałem, ale pewnie masz sklerozę, to i nie pamiętasz, że akurat Bosak to kiepski wybór z całej Konfederacji... ale widzę, że się zafiksowałeś i będziesz teraz mielił w kółko tą samą śpiewkę...:)
Ot jak to polaczek oceniasz ludzi po wyglądzie...:(

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Coś ci umknęło toomii...z nikim nie musiał by wchodzić w koalicję jakby został prezydentem...:)
No tak, niech więc dalej przez kolejne 30 lat rządzą okrągłostołowi post komuniści... no z takim podejściem to na pewno się dużo zmieni w tym kraju...:) Lepiej niech siedzą u koryta stare komuchy, bo to są nasze stare komuchy tak jak większość społeczeństwa...nic dziwnego, że nie rozliczono do tej pory zbrodniarzy komunistycznych... bo jak to swój swego by miał rozliczyć...:)
Polaczki tylko potrafią ujadać jak stado kundli, ale żeby coś zrobić to nie...Pytanie : dlaczego do tej pory nie rozliczono np. Jaruzelskiego ze stanu wojennego ? co mało czasu mieli pisiory ? dlaczego nadal ma stopień generała ? a jego żona bierze nie małą rente po nim ?
Odpowiadam : bo ma haki na tych co siedzą u koryta...jak i na tych szeregowych polaczków co to w tamtych czasach byli zomowcami i innymi ormowcami...i pałowali swoich...:(
Tak zresztą jak i za komuny po wojennej- to polaczki strzelali swoim w tył głowy w różnych kazamatach- choćby na Rakowieckiej w Warszawie...:(
Ja głosowałem na Maliniaka :) i niech rządzi jak najdłużej, pisiory nie są czyści bo w rządzie nikt nie jest ale ci z platformy to szczególnie bardzo mi działają na nerwy, ten cały stary układ ciężko rozbić bo oni rządzą długo i są poukładani w różnych sferach życia, nie umiem zrozumieć niektórych ludzi którzy głosowali na Trzaskowskiego mimo że biorą emerytury, 500+ i inne takie, psioczą na PiS, nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem :D lepiej w to się nie zagłębiać i robić to się umie najlepiej bo te gry polityczne tylko sprawiają że ludzie spoza polityki, normalni szarzy kłócą się między sobą o sprawy na które nie mają wpływu a ci w Belwederze tylko się śmieją i cieszą że skłócili głupie społeczeństwo, w myśl zasady "dziel i rządź"

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
wrzuć na luz woodoo.
czuje się apolityczny pochodze ze wsi pamietam lufe jodu a mój Ojciec był małorolnym chłopem
poza tym klepie taką sama bide jak ty

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Ja głosowałem na Maliniaka :) i niech rządzi jak najdłużej, pisiory nie są czyści bo w rządzie nikt nie jest ale ci z platformy to szczególnie bardzo mi działają na nerwy, ten cały stary układ ciężko rozbić bo oni rządzą długo i są poukładani w różnych sferach życia, nie umiem zrozumieć niektórych ludzi którzy głosowali na Trzaskowskiego mimo że biorą emerytury, 500+ i inne takie, psioczą na PiS, nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem :D lepiej w to się nie zagłębiać i robić to się umie najlepiej bo te gry polityczne tylko sprawiają że ludzie spoza polityki, normalni szarzy kłócą się między sobą o sprawy na które nie mają wpływu a ci w Belwederze tylko się śmieją i cieszą że skłócili głupie społeczeństwo, w myśl zasady "dziel i rządź"
Arni ty nie jesteś wyborcą, tylko fanatykiem danej partii... dla ciebie ktoś kto nie jest za pisem z automatu jest za platformą...jesteś tzw. betonem...:) Mam pomysł - może się umówicie z takimi samymi betonami z platformy na jakieś ustawki coś jak kibole, gdzieś na jakimś polu i się będziecie napier...ać...będzie się można przyjechać i popatrzeć jak się lejecie...jakieś zakłady porobić, piwka się napić...itp.:) Takie igrzyska dla tłumów...:)
poza tym klepie taką sama bide jak ty
I nie chcesz nic zmienić...:(

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Arni ty nie jesteś wyborcą, tylko fanatykiem danej partii... dla ciebie ktoś kto nie jest za pisem z automatu jest za platformą...jesteś tzw. betonem...:) Mam pomysł - może się umówicie z takimi samymi betonami z platformy na jakieś ustawki coś jak kibole, gdzieś na jakimś polu i się będziecie napier...ać...będzie się można przyjechać i popatrzeć jak się lejecie...jakieś zakłady porobić, piwka się napić...itp.:) Takie igrzyska dla tłumów...:)
I nie chcesz nic zmienić...:(
A skąd takie wnioski :) niestety w poprzednich którychś tam wyborach głosowałem na platfusów bo głosować na PiS to był obciach, nie jestem fanatykiem, nie obrazisz mnie jeśli obrazisz kaczora ale jeśli chodzi o to co przedstawia sobą partia PO i o to co nam pokazali dotychczas to uważam że powinni poprostu zmienić zawód z polityka na jakiś inny :D na przykład golić agrest albo chorować jedwabniki

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
tylko do czego mam pędzić?
mam tłuc sie jak kretyn 20godzin autem na chorwacje, spędzic noc w tym samym hotelu w austrii, leżeć na kamieniach i udawać że mi fajnie, foty na fejsa strzelać, stać w kolejce po burgery w mc???
mało rzeczy mnie juz kręci, to wszystko juz było.
no a honkong floryda czy nowa zelandia poza zasięgiem, nie nasza robotników to liga Panie woodoo

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Dobra nie chce mnie się już gadać...:) Idę pojeździć na rowerze, bo ładna pogoda...:)
pzdr.

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
e tam na rowerze bedziesz jeździł.
nie lepiej świat naprawiać przez neta?
dać tym knfederatom pińć zeta to skończą jak maciarewiczowy misiek a my w obozach pracy u niemca.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
tylko do czego mam pędzić?
mam tłuc sie jak kretyn 20godzin autem na chorwacje, spędzic noc w tym samym hotelu w austrii, leżeć na kamieniach i udawać że mi fajnie, foty na fejsa strzelać, stać w kolejce po burgery w mc???
mało rzeczy mnie juz kręci, to wszystko juz było.
no a honkong floryda czy nowa zelandia poza zasięgiem, nie nasza robotników to liga Panie woodoo
Ja też tak mam w tym roku :rolleyes:, właśnie kończę urlop i większość czasu spędziłem na kanapie w domu bo nie chciało mi się wstać:dead:, fejsa zdezaktywowałem, telewizji nadal nie oglądam :happy:, siano mam żeby gdzieś wyjechać coś zobaczyć, kogoś spotkać ale w sumie nie mam ochoty, a jak mam ochotę to coś sobie kupuję albo robię coś tak po prostu dla siebie albo dla bliskich:p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom