• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Wygrywacie w Lotto - co z tym robicie?

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
eeeeeeeeee 10 mln .... a to znowu trzeba pewnie do wawy jechać po wygraną ... a to jakaś walizkę kupić żeby to zawieść no i pociąg drogi a ile to waży ? nadźwigam się jak głupi .... a podatek zapłacić i tylko 10 ? a była kulminacja na 30 i nie wygrałem ...
tak wiec nie gram bo kłopotów uniknę ...
;):D:D:D:D:D:D:D
A powaznie to ufunduje ośrodek leczenia nerwic dla mechaników ...:D:D:D

sulej013

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
250
Miasto
Xxx
To juz masz jednego klienta a daj Ci Boże zebys wygral :)

Arhew

Początkujący
Punktów
0
Cześć pieniędzy do banków na procent, jakiś ładny domek z duuuużym garażem i podróże;D

jan.ka

Uczestnik
Punktów
0
Wpłaciłbym chyba wszystko na lokatę. Bogaci z tego co wiem mogą liczyć na wyższe oprocentowanie.

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
e tam powoluje fundacje leczacą znerwicowanych mechaników samochodowych .... ;):D:D:D:D:D

Marcin991

Gaduła
Punktów
2
Ja w sumie ostatnio sie nad tym zastanawiałem . Szczególnie,że sami przyznacie,że wygrane bywały jakiś czas temu bardzo dużę . Pule w wysokości 20 mln złotych. Kto by nie chcial tyle wygrać ;)
Chyba bym po prostu to zainwestował. Albo odłożył kasę na lokatę oraz żył z procentów. Nie wiem czy wiecie ale jeśli lokuje się w banku większe pieniadze to można negocjować lepsze stawki oprocentowania.

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
to sprawdz fundusz gwarancyjny .... abergold tez dawalo wspaniale procenty

samspec13

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
646
Miasto
europolonia
to sprawdz fundusz gwarancyjny .... abergold tez dawalo wspaniale procenty
Banki to kolejna mafia, którą podatnik i to ten najbiedniejszy musi finansować . Przy deflacji ,to na pewno nas tylko oszwabią . Pomażyć można ,po obejrzeniu filmu o wygranych, to dziewięćdziesiąt kilka procent wygranych trwoni pieniądze, aż znów wracają do starego statusu.

baton180

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
168
Miasto
Glasgow - Szkocja Tarnobrzeg-Mielec
Znam siebie i wiem ze połowę napewno bym zatrzymał na czarną godzinę a resztę inwestycja i przyjemności ☺ ale co napewno bym sobie zrobił to BUNKIER (taki na 10 15 osób ☺)

Do góry Bottom