• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Wymiana uszczelki miski olejowej Opel Agila a

robo1982

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
Marki
Witam serdecznie wszystkich na portalu pytanie moje dotyczy Opla Agila 2003 silnik 1.2 75 koni a mianowicie pojawił mi się wyciek z miski olejowej Mam zamiar kupić nową uszczelkę pytanie moje brzmi czy zastosować silikon do tej uszczelki czy wystarczy Sama uszczelka za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziękuję

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Ciekawe czy ta bzdurna dyskusja dojdzie do 10 stron zanim usterka zostanie usunięta...:rolleyes::D
Jak by tak autor miał żyć z pracy naprawy samochodów to by już dawno umarł z głodu...:meh:

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2066
Miasto
Kaczory
Chłopie. Wklej ta miskę na paste sorki albo reinza i tyle. Jak będzie dalej cieklo to nie micha tylko szukaj czegoś innego. Dywagujesz i dywagujesz. Ja kiedyś 3 razy michę ściągałem w renault bo byłem pewny ze uszczelka nie trzyma. W końcu przyjeb.lem na paste i skończyło sie na siemeringu.

Tak jak Woodoo mówi. Jakbyś z tego zyl to bys z głodu zdechl. Ile można sie jeb.c z wyciekiem oleju...

I troche kultury bo normalnie rzygac sie chce jak sie taka dyskusje czyta.

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
Dzięki Ci że mogłeś mi wytłumaczyć wezmę to do siebie i może pomoże, jeśli chodzi o inne sprawy nie lubię jak coś pytam a ktoś odrazu mnie krytykuje gdybym wszystko wiedział nie było by mnie tu na forum
Trzeba było napisać na forum zlomkow którym jeździsz... A to forum mechaników...
Nie SZOPOPAPRACZY .

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
Tak tylko typ pewnie już dawno tam ma bana - patrząc na jego zachowanie.

Z pewnością... I na google i używanie mózgu też...

Auto.Klinika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
941
Dzięki Ci że mogłeś mi wytłumaczyć wezmę to do siebie i może pomoże, jeśli chodzi o inne sprawy nie lubię jak coś pytam a ktoś odrazu mnie krytykuje gdybym wszystko wiedział nie było by mnie tu na forum

A znasz powiedzenie:,,za dziękuję rodziny nie utrzymam''. Płatność gotówką, czy przelewem ;)

samspec13

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
646
Miasto
europolonia
Podstawowym błędem zakładania starych mich jest nie przetłoczenie starych otworów na śruby michy w kierunku głowki śruby.

Do góry Bottom