• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Wyswietlacz godziny i temp renault Clio III 3

offek5

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Połaniec
20930592_1509241269189615_373283352_o.jpg
Witam,
Mam problem z wyswietlaczem renault 3 , raz pokazuje tak ledwo , a raz w ogole, rozbieralem go sam uklad. Ktos moze doradzic co z tym fantem zrobic? ewentualna naprawa?

Mak_Ar

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Wrocław
Witam, troche odkopuje stary temat, ale mam identyczny problem jak wy. I tu jest moje pytanie, czy kupiliscie ten sam model(te same numery), czy mozna wsadzic inny i bedzie dzialal. Akurat te modele chodza po 250 zl, a wszystkie inna mozna za okolo 50-150 kupic

offek5

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Połaniec
Ja Ci nie pomoge bo nie robilem w tym kierunku jeszcze nic. u mnie jest taka przypadlosc ze jak jest zimno to ladnie pokazuje, ale w lecie i jak deska sie nagrzeje od dmuchawy juz zaczyna glupieć

Mak_Ar

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Wrocław
Mam dokladnie to samo, poki zimno to jest super, po nagrzaniu w aucie, czy jak jest cieplej na dworze coraz slabiej widac. Ogolnie proboje sie dowiedziec czy mozna wsadzic inny, ale jasno nikt mi nie umie odpowiedziec. Ogolnie ciezko znalezc ten model, a jak jest to drogi-zbyt drogi w porownaniu z innymi. Rozbieralem go ostatnio, myslalem ze zarowki, lecz on chyba posiada diody na plytce. Wiec nie idzie go samemu naprawic.

Do góry Bottom