Mnustwa rzeczy ci tam brak.
-prasa do lozysk (okolo 400zl)
-prasa do sprezyc (okolo 1000zl)
-narzedzia pneumatyczne jak wiertarka, szlifierka, przycinarka itp (okolo 400zl najtanszy zestaw)
-wiertarka stolowa pasowa (bardzo przydatna)
-spawarka mig, jesli nie mozesz czegos odkrecic to nie rozwiercasz tylko dospawujesz do tego nowa niezuzyta nakretke czy srube

-palnik acetylenowy
-pompka podcisnienia do klimy
-maszyna do wtlaczania czynnika do klimy
-piaskarka
-stol do mycia z wanna i pompa + filter
-manualne zciagacze do tulei
-wybijaki do przegubow kulowych
-wieszak do silnikow
-stojak do skrzyni biegow
-porzadny zestaw oswietlenia (tu szukaj w hurtowniach dla budowlancow)
-zestaw kluczy do spustow misek olejowych i skrzyn biegow (raptem okolo 17 roznych nasadek)
-pokrowiec na nadkola i przod kiedy dlubiesz to nie niszczysz auta
-cos do kladzenia sie (o ile nie masz kanalu windy) najlepiej wszyc w ta laweczke mate podgrzewajaca fotel w aucie i jest bajerka, kladziesz sie i masz cieplutko (ja np robie na dworze w wiekszosci i jest to chyba najcenniejszy wynalazek jaki mam)
-porzadny stol z ogromnym i z malym imadlem + duzo roznych podkladek z gumy drewna i metalu, glownie klocki i plaskowniki
-gwintarka i gwintowniki, narzynki raczej nie bo sruby to sie zmienia, ale wpust nie zawsze mozna

-lutownica i ogolny zestaw do obrabiania kabli i terminali laczeniowych
-nitownica
-rozpieraki, jak przyjdzie ci wymienic wachacz w megance 05 lub podobnym wynalazku to zrozumiesz ze to jedno z najwazniejszych narzadzi
-wziernik taki z ekranem ktorym mozna zajzec do komory cylindra lub oblukac walki rozrzadu bez demontowania pokrywy czy sprawdzic stan sprzegla bez zrzucania skrzyni, urzadzenie nie tanie, ale pozniej kasujesz praktycznie za nic nierobienie
-zciagaze do lozysk i tu chyba najwaznieszy taki do lozyska pilotujacego walek skrzyni biegow, owszem mozna to zciagac na patencie ze sprezonym smarem, ale zadko kiedy jest miejsce na machani mlotkiem kiedy silnik nie jest wymontowany

-''lom'' do wachaczy, to taka szczwana breszka ktora naciagasz wachacz w dol zeby wyszedl z kolumny skretnej
-dosyc duza plaska z niskimi sciankami kuweta, jak robisz jakies wymiany czy odpowietrzania plynow dobrze sie spicuje taki pojemnik pod calya powierzchnia silnika, nic nie kapie na podloge, a nawet i silnik idzie umyc przy jej pomocy
Wiecej nic mi do glowy nie rpzychodzi.
NO i np ja kupuje kazdorazowo ksiazke serwisowa do auta ktore robie pierwszy raz tak wiec literatura na temat obrobki metali, chemii urzytkowej, mechaniki ogolnej no i kolejno serwisowki modeli ktore naprawiasz a nie znasz ich na wylot. Czasami trzeba cos dokrecic a nie wiesz jaka sila i tu wchodzi do akcji taka serwisowka

Najlepsze sa z aso o dziwo.Przynajmniej te w UK mozna kupic to z czego korzysta samo aso.