• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Założenie warsztatu narzędzia

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
czemu nie ? ja sie na to pisze, jeszcze można dołożyć logo forum :D

P

PogotowieSamochodoweUK

:cool: Panie, jak wchodzi jakis glupek klient specjalista, to wyciagasz ta czapke i zaczynasz znim gadac:DChop jest w szoku i pyta czy wszystko ok (bo widzi ze wygladasz jak debil) a tym mu odpierasz grzecznie ze sie w tlum wtapiasz i gadasz z nim dalej. Chlop jest wysmiany, a nawet nie wie o co chodzi z ta czapka

P

PogotowieSamochodoweUK

To jak z tymi czapeczkami?:D Kupujemy pakiecik? Komu slac dziegi na owy wynalazek? Zajmi sie tym ktos?

P

PogotowieSamochodoweUK

NIe no to to juz choroba psychiczna zalatuje a nie zartem;)

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Czemu, w tych smutnych czasach przydała by sie jakas czapka która wyróżni nas z tłumu :D

adam207

Nowy
Punktów
0
Miasto
Poznań
Ja polecam sprzęty Nortec. Swój warsztat wyposażałem właśnie u nich i nie żałuję swojej decyzji. Sprzęt bardzo dobry jakościowo no i fachowe podejście do klienta.

metalworks

SuperMechanior
Punktów
54
Ja polecam sprzęty Nortec. Swój warsztat wyposażałem właśnie u nich i nie żałuję swojej decyzji. Sprzęt bardzo dobry jakościowo no i fachowe podejście do klienta.

Dajcie spokój już z rejestrowaniem na forum tylko po to aby reklamować swój sprzedawany sprzęt

Manitoba1

SuperMechanior
Punktów
56
Miasto
Psary
www.automototechnika.com
Dajcie spokój już z rejestrowaniem na forum tylko po to aby reklamować swój sprzedawany sprzęt
metalworks pewnie niektórzy myślą że są anonimowi w necie i mogą pisać co popadnie. A tak swoją drogą to ciekawe czemu podają się za kogoś innego kim naprawdę nie są, czym to jest spowodowane (może wstyd)?

markopost

Początkujący
Punktów
0
a ja mam pytanie trochę z innej beczki, bo jestem tu nowy i dużo przetrzepałem już internetu i uważam się nadal za niedoinformowanego.. mam swój warsztat, starszy już ze mnie człowiek bo 50 na karku a tu powstają nowe narzędzia i sprzęty i zastanawiam się nad elektronarzędziami.. jakimś kluczem udarowym, co myślicie o aeg? kilkanaście lat temu kupiłem z tej firmy wiertarkę i jakoś nadal działa.. jak to jest z tymi nowymi urządzeniami na akumulatory? też są takie trwałe? z góry dziekuję za wszelkie informacje.

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
akurat do tych trzech marek to nie mam sie do czego przypierfańczyć....owszem są drogie ale to chyba jedna z zalet.
Ja posiadam makite wkrętarke...kuzwa x lat do tyłu jakis szkop.kupił ją we famili no wiecie zabawka z wielkiego kuzwa DE marketu...ale Makita....Moj ojciec mial(ma) taką manie co niedziela latać na flohmarkt.i szukać okazji od niemca:D
Noi kupał walize z wkretarką z latarką i ładowarką plus dwie baterie.Mial ją u siebie w garazu pózniej ja wziąłem na warsztat.( ba , wiadomo .mi bardziej bedzie potrzebna) Działa u mnie na rewirach na warsztacie przy warsztacie noi poza. No suka jest nie do zarżnięcia.:D

Do góry Bottom