• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

zafira stuki podczas skrętu prawo lewo

Punktów
0
Miasto
słupsk
podczas skrętu prawo lewo coś stuka i czuć na drążku zmiany biegów nic nie widać diagnosta nic nie znalazł

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
1 To warto by było się przywitać- a nie tak z grubej rury:mad:
2 Nic ci nie stuka, a ty masz jakieś fobie:bored:
3 Coś ci jednak stuka, ale ty musiałeś pojechać do największego głąba w okolicy co nie potrafi tego zlokalizować:bored:
4 Wcale nigdzie nie jezdziłeś tylko myślisz, że ktoś przez forum ci to zdjgnozuje:bored:

Która moja teza jest prawdziwa?:shifty:
I czego oczekujesz?:rolleyes:

nickel

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
682
Miasto
WLKP
Ja to bym jezdził tylko na lewo i moze by niebyło problema.

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
sprawdź poduszki silnika / skrzyni
i jeszcze zawieszenie, układ napędowy, siedzenia i mocowania podsufitki. kolego gbior, olej takie pytania. tak jak koledzy napisali wyżej. ktoś napisze jedno zdanie wyrwane z dupy, bo nie chce mu się jechać na warsztat na diagnozę, a my mamy stawiać diagnozy, wiedząc, że to jest zafira. ale jaka zafira to już cięzko napisać, no bo to jest FORUM MECHANIKÓW, powinni wiedzieć, przecierz w zafirze c nic nie stuka, a w zafirze A jak coś stuka to nie czuć tego na drążku zmiany biegów. a najważniejsze, że diagnosta nic nie znalazł! WOW to pewnie będzie zafira B!!! trafiłem kolego słupskrafał, który zarejestrowałeś się na forum, by zadać jedno pytanie i mieć nadzieję, że ktoś na odległość odpowie Ci ze 100% dokładnością, a Ty zaoszczędzisz 50zł na sprawdzeniu auta w dobrym warsztacie? pozdrawiam. sorry, jestem tu świeży, ale takie tematy..... :banghead::banghead::banghead::vomit:

Do góry Bottom