Ja też tak myślęalemJa w moich audyniach nigdy tej śruby centralnej nie musiałem wykręcać![]()
Ja też tak myślęalemJa w moich audyniach nigdy tej śruby centralnej nie musiałem wykręcać![]()
A co się stało że musisz odkręcić?Ja też tak myślęalem
Najprawdopodobniej w 1999 nie dało się zdjąć koła, dopiero później ich olśniloA co się stało że musisz odkręcić?
wymiana paska i pompy wody z napinaczem pasuje zrobićDziwne, to po co te śruby imbusowe?Najprawdopodobniej w 1999 nie dało się zdjąć koła, dopiero później ich olśnilowymiana paska i pompy wody z napinaczem pasuje zrobić

Pompa wody Ok , rolka też, uszczelniacz wału też wygląda ok, rolka napinacza hydraulicznego jeszcze ori i miała luz. Wymieniamy napinacz, pasek, rolkę i pompę wody i tu pytanie silikonowac gładzie ? Czy wystarczy sam oring na pompie ?też tak miałem w swoim wehikule: na silniku za cholerę nie szło tego rozczepić. ani młotek, ani ściągacz. na zewnątrz dosłownie klika uderzeń młotka.Okazuje się że moje kółka łączyła tylko wieloletnią więź i korozja a przy użyciu znacznej siły młotka rozłączyły się![]()

Masz do wyboru dwie szkoły:Wymieniamy napinacz, pasek, rolkę i pompę wody i tu pytanie silikonowac gładzie ? Czy wystarczy sam oring na pompie ?
Spójrz na zęby

no patrzę. i co?Spójrz na zęby![]()

ale żółta kreska nie ma wcale kątów prostych...Żółta kreska pokazuje początek i koniec zęba a nie tak jak narysowałeś, aczkolwiek nie jestem pewien czy wycięcia się pokrywają
Wyświetl załącznik 42853