Witajcie!
To mój pierwszy post na tym forum, więc bardzo proszę o wyrozumiałość
Zastanawiam się nad zakupem samochodu, mój budżet to 20 tys.
Bardzo chętnie przyjmę wszelkie uwagi, dyskusje itd. na temat tego, co ja gdzieś tam wyszukalem.
Interesuje mnie auto wyłącznie w benzynie, ze względu na fakt że na poprzednich dwóch Focusach w dieslu straciłem 25 tysięcy w naprawy, rozbite auto i spalony silnik dwa dni temu....
Moja pierwsza opcja to
1. Toyota Yaris (2008) w silniku 1.3
2. Peugeot 308 (2008) 1.6 120KM
Co Państwo myślicie? Szukam auta w miarę niezawodnego, taniego w razie jakiejs eksploatacji.
PS. Nie wiem czy jest to dopuszczalne w ramach regulaminu, ale bardzo chętnie bym wrzucił link do ogłoszenia nad którym się zastanawiam, żeby bardziej doświadczona osoba zerknela na to okiem i się wypowiedziała.
Cena tych samochodów - 16.900
Proszę o pomoc
Ps.2. Czas mnie goni...
To mój pierwszy post na tym forum, więc bardzo proszę o wyrozumiałość

Zastanawiam się nad zakupem samochodu, mój budżet to 20 tys.
Bardzo chętnie przyjmę wszelkie uwagi, dyskusje itd. na temat tego, co ja gdzieś tam wyszukalem.
Interesuje mnie auto wyłącznie w benzynie, ze względu na fakt że na poprzednich dwóch Focusach w dieslu straciłem 25 tysięcy w naprawy, rozbite auto i spalony silnik dwa dni temu....
Moja pierwsza opcja to
1. Toyota Yaris (2008) w silniku 1.3
2. Peugeot 308 (2008) 1.6 120KM
Co Państwo myślicie? Szukam auta w miarę niezawodnego, taniego w razie jakiejs eksploatacji.
PS. Nie wiem czy jest to dopuszczalne w ramach regulaminu, ale bardzo chętnie bym wrzucił link do ogłoszenia nad którym się zastanawiam, żeby bardziej doświadczona osoba zerknela na to okiem i się wypowiedziała.
Cena tych samochodów - 16.900
Proszę o pomoc

Ps.2. Czas mnie goni...