Witamy na Forum Mechaników!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
Zdzwoń pod nr 509 155 001 gostek sprzedaje większe 7 osobowe samochody, może ma coś ciekawego w cenie która Cię interesuje. Kupowałem od niego 2 samochody i nie narzekam. Samochody przechodzą przegląd przed sprzedażowy więc ryzyko wtopy minimalne.
Koszty wbrew pozorom nie są straszne. Przez 100 tys robiłem tylko oleje i klocki... no i ze 3 razy tuleje i łączniki stabilizatora bo padały jak muchy. Ale z rockauto części za grosze.
Voyager. Jak chcesz to mój jest na handel 2001r 2.5 crd manual z chipem na 200 kucy. Nowe elementy w zawieszeniu montowane w nascar, nowe hamulce 1 tydzien. Webasto tempomaty itp. 5 foteli w 3 rzędach. Kanapę mam. Skora i Alcantara Wnętrze jak to przy 3 dzieci karcherem trzeba by przelecieć. Tydzień temu przeszedł przegląd jedyna usterka brak gaśniczy. Chce kupić tego najnowszegi
Siemka był tu gdzieś temat podobny i tam też zwróciłem uwage na renault espace choć 12 k złto trochę mało ale za15 można fajną 3( 2 po lifcie jaj zwał tak zwał) ale koniecznie benzyna (170km 2.0 turbo silnik był też w clio sport) no i co ważne lubi LPG
Aha i ma7 pełnowymiarowych foteli a nie jakieś przydupasy wyciągane z podłogi bagażnika jak króliki z kapelusza