Tetrahydrcanabinol
Początkujący
Chodziło mi o to że jak mam 350 dniówki, to tyle dostanę np za pół czy godzinę nadgodzinypłatne 100% czy 200%? Bo 100% to taka sama stawka jak w godzinach normalnych.
Chodziło mi o to że jak mam 350 dniówki, to tyle dostanę np za pół czy godzinę nadgodzinypłatne 100% czy 200%? Bo 100% to taka sama stawka jak w godzinach normalnych.
350 to całkiem dobra dniówka.Dalej nie rozumiem.
Zakładając, że masz 350zł dniówki to jak przyjdziesz w dzień w który normalnie nie pracujesz to dostaniesz za ten dodatkowy dzień 350zł czy 700zł?
Poza dużym miastem pewnie tak350 to całkiem dobra dniówka.
Mieszkając w okolicach Warszawy spokojnie da się za to przeżyć i jeszcze zostaje. Spłacam kredyt mam 300 dniówki i nie muszę sobie nic odmawiać. Trzeba mieć tylko łeb na karku .Poza dużym miastem pewnie tak
Idzie przeżyć, ja bez kredytuMieszkając w okolicach Warszawy spokojnie da się za to przeżyć i jeszcze zostaje. Spłacam kredyt mam 300 dniówki i nie muszę sobie nic odmawiać. Trzeba mieć tylko łeb na karku .
W moich okolicach mieszkanie 60m² 1milion także ciężko na to zarobić bez kredytu w wieku 25latIdzie przeżyć, ja bez kredytu
Koszta mieszkań w Warszawie to porażka , tak samo jaki w jej okolicach. Ja mieszkam pod Zambrowem na małej wiosceW moich okolicach mieszkanie 60m² 1milion także ciężko na to zarobić bez kredytu w wieku 25lat

Piękna sprawa. Pewnie też obowiązki odpowiednie.U mnie okolo 430zl dniówki netto.
Pn-pt 8hA ta dniówka to ile godzin trwa?