Tetrahydrcanabinol
Początkujący
Chodziło mi o to że jak mam 350 dniówki, to tyle dostanę np za pół czy godzinę nadgodzinypłatne 100% czy 200%? Bo 100% to taka sama stawka jak w godzinach normalnych.
Chodziło mi o to że jak mam 350 dniówki, to tyle dostanę np za pół czy godzinę nadgodzinypłatne 100% czy 200%? Bo 100% to taka sama stawka jak w godzinach normalnych.
350 to całkiem dobra dniówka.Dalej nie rozumiem.
Zakładając, że masz 350zł dniówki to jak przyjdziesz w dzień w który normalnie nie pracujesz to dostaniesz za ten dodatkowy dzień 350zł czy 700zł?
Poza dużym miastem pewnie tak350 to całkiem dobra dniówka.
Mieszkając w okolicach Warszawy spokojnie da się za to przeżyć i jeszcze zostaje. Spłacam kredyt mam 300 dniówki i nie muszę sobie nic odmawiać. Trzeba mieć tylko łeb na karku .Poza dużym miastem pewnie tak
Idzie przeżyć, ja bez kredytuMieszkając w okolicach Warszawy spokojnie da się za to przeżyć i jeszcze zostaje. Spłacam kredyt mam 300 dniówki i nie muszę sobie nic odmawiać. Trzeba mieć tylko łeb na karku .
W moich okolicach mieszkanie 60m² 1milion także ciężko na to zarobić bez kredytu w wieku 25latIdzie przeżyć, ja bez kredytu
Koszta mieszkań w Warszawie to porażka , tak samo jaki w jej okolicach. Ja mieszkam pod Zambrowem na małej wiosceW moich okolicach mieszkanie 60m² 1milion także ciężko na to zarobić bez kredytu w wieku 25lat

Piękna sprawa. Pewnie też obowiązki odpowiednie.U mnie okolo 430zl dniówki netto.
Pn-pt 8hA ta dniówka to ile godzin trwa?
A pracujesz w jakimś wielkim serwisie czy w mniejszym? Bo taka dniówka jest faktycznie ładna. Mechanika czy elektryka?Pn-pt 8h
To zależy trochę jak bardzo blisko jesteś granicy, choć myślę ze jesli płacisz takie kwoty na rękę to całkiem dobrze.1.Czy takie warunki są wg was ok?
To zależy jak bardzo masz zgrany zespół, I kto kogo bardziej potrzebuje. Na to pytanie musisz odpowiedzieć sobie sam.2.czy przy takich warunkach, jeśli ktoś dalej przychodzi o podwyżki (pracuje ponad 7 lat juz) to byście dalej podnosili czy zastanowili się nad szukaniem kogoś innego?
Nie każdy sie nadaje do roboty na procent. To często zguba dla renomy.3.Czy woicie placic/ mieć płacone stała pensje, czy podstawa plus procent od obrotu?
Kilka lat temu jak jeszcze prowadziłem warsztat, to płaciłem tyle co ty teraz.. Do właścicieli jaka macie stawkę roboczogodziny?