Pracuje u siebie i srednio mi wychodzi koło 4 tys na czysto.
Uzerac to muszą się zwykłe warsztaty, a wy możecie sobie wymienić całe elementy jak coś nie idzie, wkoncu na biedaków nie trafiło

prowizja to loteria w aso,a zwłaszcza w malym miescie,tez kiedys byłem,trzeba sie naprawde orobić i troche wiecej zarobisz a faktycznie reszta zostaje pracodawcy./QUOTE]
Dobry przykład podał forumowicz który był na okresie próbnym w aso bmw za 2500 zł (parę stron wstecz o tym pisał). Problem był by przy pracy na prowizji gdzie jak twierdzi zarabiał by 1500 zł (?) a pragnę zaznaczyć że ten dealer (domyślam się o którego chodzi) liczy sobie za RHB 480 zł NETTO.
chyba brutto hahahahaAso japońskiej marki 200 godzin wyrobione 3100 zł więc nie ma tragedii za 8 godzin pracy.
kolego albo jesteś trolem albo piekarzem jak można mówić że po 8 godzin się pracuje a robi się w miesiącu 200 godzin?Aso japońskiej marki 200 godzin wyrobione 3100 zł więc nie ma tragedii za 8 godzin pracy.
marek ja wiem i nie musisz tłumaczyć tłumacz to debilom i tak zwanym amatorom co lubią a nie zawodowo no okMożliwe a wiesz dlaczego tak jest ? ja wiem .