SObie pomyślałem lesery cholerne...Chwalisz się, czy żaliszW Warszawie i okolicy takie mają faje pieniądze a ja biedny chciałem sobie opony wymienić w sobotę po trasie i powiem ci szczerze MMichal że o godzinie 13.00 niema takiej opcji wszyscy albo zamknięte albo za późnoSObie pomyślałem lesery cholerne...
Skąd żeś takich jeleni nałapałJa swoim mechanikom daje 20% od wykonanej pracy.
Ja swoim mechanikom daje 20% od wykonanej pracy.
bo pojda tam gdzie dostana wiecej.
... Po resztę rzeczyjeszcze dodaj że na czarnoJa swoim mechanikom daje 20% od wykonanej pracy.

nie potrzebujesz mechanika albo elektryka?Mój najlepszy mechanik zarabia 5k na rękę, pracuje 8 godzin dziennie, soboty dodatkowo płatne 200zł. Reszta bandy zarabia od 3,5k wzwyż. Zastanawiam się czy jest okej ta płaca...

Mój najlepszy mechanik zarabia 5k na rękę, pracuje 8 godzin dziennie, soboty dodatkowo płatne 200zł. Reszta bandy zarabia od 3,5k wzwyż. Zastanawiam się czy jest okej ta płaca...
Arni idziemy razem zrobimy robotę w 7 h i fajrantnie potrzebujesz mechanika albo elektryka?![]()
Skoro pracują u ciebie to jest okMój najlepszy mechanik zarabia 5k na rękę, pracuje 8 godzin dziennie, soboty dodatkowo płatne 200zł. Reszta bandy zarabia od 3,5k wzwyż. Zastanawiam się czy jest okej ta płaca...
jakby nie było to by nie pracowali