• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Zlot forumowiczy 1.09.2012 - dyskusja

trebor70

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
396
Miasto
lubelskie
Ile może być osób towarzyszących które mogą dostać wejściówki?

Misiek

Administrator
Porady
6
Punktów
2811
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Generalnie mamy pulę około 100 wejściówek, w pierwszej kolejności wejściówki otrzymają użytkownicy forum a następnie rozdane zostaną pozostałe wejściówki dla osób towrzyszących.

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
eh czemu to tak daleko:), ale może przy okazji zwiedzę naszą stolicę:) Miśku a jaki plan organizacyjny na zlot, tzn. w jaki sposób będzie przebiegała ta integracja?:)

Misiek

Administrator
Porady
6
Punktów
2811
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Oczywiscie w trakcie targow sie spotykamy, robimy fotki, bierzemy udzialy w konkursie i takie tam a wieczorkiem naturalnie wszyscy chetni moga kontynuowac integracje w pubie/klubie :)

igltokz

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
140
Jeżeli chodzi o wejściówki to ja będę miał swoje :D

GSS-Daniel

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
399
Nie jestem dlugo na forum ale mi sie podoba wiec sie zintegruje chetnie :)
A co po targach ? jakas knajpa ? ;>
Ja wjazdowki tez bede miał raczej swoje.

Jakubd

Nowy
Punktów
0
na jakiej podstawie dostaniemy darmowe wejściówki?

Pzd Kuba

Misiek

Administrator
Porady
6
Punktów
2811
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Na podstawie, że o określonej porze stawisz się w określonym miejscu pzred wejściem lub na hasło "Forum Mechanika" otrzymasz w kasie darmową wejściówkę, konkretne szczegóły podamy wkrótce.

WichalW

Nowy
Punktów
0
Mi też się podoba forum i nie obejdę obok tego obojętnie :) Zawsze chciałem znaleźć się na takim spotkaniu.

D

dekster

Mnie załatwiły dwie babki (blondynki) pod koniec czerwca na parkingu wjechała mi w w przód, poszedł zderzak, dwie lampy, halogen. Bez auta miesiąc, i dokładnie 23.08.12r. na światłach na czerwonym oczekuje na zielone, a tu dup wjechała tym razem w tył, zderzak do wymiany. I po zawodach, auto oddaję 28.08.12r. i w ten sposób pożegnałem się z targami:(. Mam jakieś fatum będzie trzeba sprzedać madzie.

Pomoc z kodem do radia
Kontakt:
Tel.: 722 171 351
e-mail: stefan15@poczta.onet.pl
nr gg: 2094894
Zapraszam.

Misiek

Administrator
Porady
6
Punktów
2811
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Osobom, któe wyraziły chęć uczestniczenia w targach poprzez nasze forum wysłalem prywatną wiadomość z informacją gdzie i w jaki sposób do odebrania będą wejściówki.

Na samych targach będziemy mieli dwa stoiska gdzie prosimy się zgłaszać po identyfikatory - dzięki nim będziemy nawzajem wiedzieć kto jest z forum i kim on jest :)

Wszystkich, którzy jeszcze się wahają po raz kolejny zapraszam do zapisów po wejściówki i do pojawienia się w Warszawie w ten weeekend.

trebor70

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
396
Miasto
lubelskie
Czy zabrać mogę jeszcze jedną osobę towarzyszącą czy też najlepiej jakby się zalogowały na forum i dostały wejściówki. Głupio by było jak bym przyjechał z 2 kolegami i trzeba by było płacić za wejście.

Do góry Bottom