• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

żarciki,piszczie pośmiejemy się

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Wybory idą że ludzie projewropejscy wyłażą z pod szaf i kanałów?

Upośledzenie umysłowe (niepełnosprawność intelektualna) to zaburzenie rozwojowe, które objawia się znacznym obniżeniem funkcji intelektualnych. Wiąże się z trudnościami w nauce, porozumiewaniu się, wykonywaniu prostych czynności dnia codziennego, zyskiwaniu kompetencji społecznych.

Radmor

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
433
Dzisiaj słyszałem że gdzieś w Polsce ktoś się ogłaszał że szuka chętnych zwolenników LGBT do udziału w protestach w Arabii Saudyjskiej ...i proszę sobie wyobrazić ..że nikt się nie zgłosił !:D:D:D

darcun4

SuperMechanior
Punktów
149
Miasto
Toruń
Pewnie gdyby szukał chętnych na pielgrzymki Maryjne w tej samej Arabii, odzew byłby taki sam.

Dżejmi

Początkujący
Punktów
0
Olimpijczyków ktoś śledzi? Szkoda siatkarzy jak cholera, ale jeszcze trochę lekkoatletów mamy w zanadrzu. Aż sobie budzik nastawiałem, że oglądać ich po nocach ;-)

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
Niewiem czy już wam to opowiadałem...ale spróbuję;)

Ksiądz w pewnej parafii gdzieś na Podlaskiej wsi przyciął że z tacy ginie mu gabona.Podejrzenia padły na nikogo innego jak kościelnego Mieczysława.
Co tu zrobić,myśli ksieżulek i wpadł na pomysł że owego Miecia wyspowiada..jak pomyślał tak że uczynił.
Zawołał Miecia do kofesjonału z zamiarem starego lubieznika wyspowiadać.Ale bez zbędnych tam formułek przenajświętszej spowiedzi od razu pyta Miecia :
- Gdzie są moje pieniądze z tacy???.pyta.
Nato Mieciu mu odpowiada że nic nie slychać.No to ksiądz powtarza głośniej i głośniej ale bez skutku.Mieciu nadal twierdzi że nic nie słychać.
Jak się ksiądz nie wkurwił,mówi .
-wiesz co Mieciu zamienimy się ja muszę na własne uszy to usłyszeć że tu nic nie słychać.
Jak postanowili tak zrobili i zamienili się miejscami .Mieciu wyspowiada księdza ale od razu z grubej rury pyta się księdza:- Czemu posuwasz moją żonę???
Nato ksiądz wstaje mówi : -Wiesz co Mieciu? Tu rzeczywiście nic nie słychać!
:D:D:D

Do góry Bottom