• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Alkohol

ritta

Nowy
Punktów
1
Mega dużo historii słyszę o piciu nieszkodliwym, bo to tylko piwko po pracy ale generalnie od tego można się też uzależnić. Osoba ogarnie swoje życie ale ma problem z wolnym czasem. Pójście do psychologa czy na terapię, to nie wstyd psycholog

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1100
Miasto
...Seksu i biznesu...
Temat bardzo dobrze znany a jakże teraz zapomniany....
Pamiętacie mój incydent z policją? W święta?
To wtedy jeszcze jak przyszedłem pijany do domu ( co Volvo zostało pod garażami) poszedłem się wykąpać i tak się nie fortunie poślizgnąłem w brodziku że wyleciałem z kabiną prysznicową na środek łazienki.Dobrze że kabina była z T.S. teraz montujemy szklaną...
Noi o takie są skutki wojaży alkoholowych .
Także Rita nie bojcie się ,niech już gaława was nie balit...alkohol się piło ,piję i pić będzie.

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1505
Także Rita nie bojcie się ,niech już gaława was nie balit...alkohol się piło ,piję i pić będzie.

Ale miałbym się ochotę z tobą spotkać i tak "kurturarnie" się napić. Ogólnie jest tu kilka osób z którymi wartoby się spotkać, obalić przysłowiowe pół litra i podyskutować o sensie istnienia ludzkości i nie tylko :)

Bez żadnych podtekstów oczywiscie.

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1100
Miasto
...Seksu i biznesu...
Ale miałbym się ochotę z tobą spotkać i tak "kurturarnie" się napić. Ogólnie jest tu kilka osób z którymi wartoby się spotkać, obalić przysłowiowe pół litra i podyskutować o sensie istnienia ludzkości i nie tylko :)

Bez żadnych podtekstów oczywiscie.

Czaje temat, i za jestem:D
Automatyczne połączenie postów:

Ty ze Szczecina jesteś?

matus1014

SuperMechanior
Punktów
188
Jak ktoś z Warszawy to ja chętnie, wyskoczył bym do baru i wymienił się wiedzą , obalilbym nawet literka koloru jak będzie z kim normalnym porozmawiać.

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1100
Miasto
...Seksu i biznesu...
Jak ktoś z Warszawy to ja chętnie, wyskoczył bym do baru i wymienił się wiedzą , obalilbym nawet literka koloru jak będzie z kim normalnym porozmawiać.

Czysta, kolor to się na skupach pozbywasz...bywałem swego czasu u Krzysia Pazury w warsztacie na księżycu ..ot tak lubialem do chłopa wpaść .. kiedyś.

matus1014

SuperMechanior
Punktów
188
Czysta, kolor to się na skupach pozbywasz...bywałem swego czasu u Krzysia Pazury w warsztacie na księżycu ..ot tak lubialem do chłopa wpaść .. kiedyś.
Możesz i się na skupie pozbyć ja tam wolę wypić kolor .

Psikuta1994

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
369
@Vicia - kto wie chłopie ;) jak tak dalej będzie się rozwijać Polska gospodarka to może trzeba będzie na zmywak wyjechać .:D

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3340
Miasto
PZ
Alkohol jest tematem głównym tego tematu panowie:) polecam piwo Heineken Silver, stało się moim numerem jeden, od zwykłego heńka różni go to że nie zostawia kwaśnego posmaku :) wchodzi jak woda

Psikuta1994

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
369
W moje gusta trafia Warka strong dwusłodowa
Strong.Szlachetny.Gatunek.JPG

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3340
Miasto
PZ
Mi się ostatnio zdarzs ,dosyć często pic piwo bezalkholowe
Dog Morning GIF

Ok podziwiam że ci to smakuje :D dla to jest straszne świństwo, aczkolwiek znajomy dał mi ostatnio zestaw siedmiu czeskich piw wśród których było właśnie jedno bezalkoholowe i smakowało całkiem dobrze

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
547
Lecha Mocnego już nikt nie pamięta. Najlepsze piwo z takimi procentami.

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
547
Mocny Lech Mocny Pangia, a nie Lech. Od ponad dekady u mnie w rejonie tego piwa nie widziałem.

Ja to wszystko robiłem, bimber, wino, piwo...Nie ma to jak coś zrobić z niczego...
Może trzeba jakiś temat założyć kącik gorzelnika :D

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3340
Miasto
PZ
Mocny Lech Mocny Pangia, a nie Lech. Od ponad dekady u mnie w rejonie tego piwa nie widziałem.

Ja to wszystko robiłem, bimber, wino, piwo...Nie ma to jak coś zrobić z niczego...
Może trzeba jakiś temat założyć kącik gorzelnika :D
Mam destylator do wody destylowanej, nada się?

Do góry Bottom