To Cię jutro głowa będzie nieźle bolała.... nie zazdroszczęTak się kończą za wszelką cenę próby uratowania tylnego zacisku w vag. Kupiłem nowy zacisk a chłopa opier.... Bo miał z tym przyjechać dawno to jeździ aż już koło zablokowało
Pory widaćUważajcie na latające brechy bo można dostać w pysk. Ciul kinol złamany i ciągle leci mi woda z nosc. No i pewnie będzie fifa pod okiem
takie duże otwarteTak to jest odpowietrzenienormalne
Uważajcie na latające brechy bo można dostać w pysk. Ciul kinol złamany i ciągle leci mi woda z nosc. No i pewnie będzie fifa pod okiem
Gościu ameriki nie odkrył, jest już na rynku polska firma zajmująca się właśnie taką technologią na skale przemysłową...Moje najnowsze odkrycie na Youtube, tj kanał "Elektron". Chłopak ma moim zdaniem taką wiedzę że zasługuje na wypromowanie Jego kanału, a i sama forma filmów jest w bardzo ciekawa.
Mi osobiście zaimponował bo jest świetnym teoretykiem ale potrafi tą teorię połączyć z praktyką.

Tutaj nie chodzi o to że coś nowego odkrył, bardziej imponuje mi Jego ogólna ciekawość świata, ambicje itp.Gościu ameriki nie odkrył, jest już na rynku polska firma zajmująca się właśnie taką technologią na skale przemysłową...
Plus jest taki, że będą znikać odpady z tworzyw sztucznych, bo będą przetwarzane na paliwa syntetyczne... a minus jest taki, że będą to robić niemiaszki, bo to właśnie oni zakupili tą technologię od polskiej firmy, a polaczki mieli wywalone i wola kupować paliwa od niemiaszków...![]()
Mysle że mogą się nie przydaćJak dobrze mieć dentystkę i kardiochirurga po sasiedzku
Też wiele lat pracowałem bez ale odkąd zacząłem używać nitryle to mam zawsze pod ręka znaczy na rękachMożna, wiele lat pracowałem bez rękawiczek i dzisiaj uważam że był to błąd.
Tylko prawda jest taka że rękawiczki "pod maskę" nie nadają się np. do zawieszenia i odwrotnie- precyzja chwytu.
Pomijając fakt że np gruba rękawiczka "do zawieszeń" skutecznie chroni podczas pracy przed zadrapaniami/ skaleczeniami a nawet w pewnym stopniu przed stłuczeniami.

Mam dokładnie tak samoMi opakowanie magneti marelli starcza średnio na miesiąc( mam składzik na rękawice brudne i czasami są roboty, szczególnie jakieś smary, że nawet nie wycieram szmatą tylko od razu kosz i "zużywam" te co na co dzień są zbyt brudne a wyrzucić szkoda). Polecam, nie wiem jak to możliwe, ale kilka razy wyciągam z rękawiczki palca i krew aż się wylewa tak poszarpany a rękawiczka dalej szczelna
Mi akurat nie przeszkadza grubość rękawicy, w wampirkach spokojnie ogarniam nakrętki fi5, ale te nitrylowe MM są tak mocne, że używam ich do wszystkiego