Takich ludzi cenie właśnie . Rozumiemja prawie zawsze kładę na siedzeniu pasażera reklamówkę z polską wódką i mówię, że ostatnim razem coś zostawił
akurat "mój" diagnosta lubi polskie specjały i wysoko je sobie ceni![]()
.Takich ludzi cenie właśnie . Rozumiemja prawie zawsze kładę na siedzeniu pasażera reklamówkę z polską wódką i mówię, że ostatnim razem coś zostawił
akurat "mój" diagnosta lubi polskie specjały i wysoko je sobie ceni![]()
.

Sam skończyłem jakiś czas temu kurs i zdałem egzamin na diagnostę 
GenialneNowy sposób na oszustwo na allegro.
Zamówiłem czujnik skrętu do merca bo na hurtowniach nie było. Kurier przywiózł. Pudełko z Decermana. Otwieram a tam ewidentnie czujnik z demontażu. Uwalony popękany. No to reklamuje a Ci do mnie l, że to ja ich chce oszukać oni wysłali nowa część
Na allegro to i tak masz protect które praktycznie zawsze jest po stronie klienta choćbyś obsrane gacie zwrócił. Inna sprawa że ja już wszystkie paczki które nadaje i odbieram otwieram pod kamerą przy tym co ludzie potrafią wykonaćNowy sposób na oszustwo na allegro.
Zamówiłem czujnik skrętu do merca bo na hurtowniach nie było. Kurier przywiózł. Pudełko z Decermana. Otwieram a tam ewidentnie czujnik z demontażu. Uwalony popękany. No to reklamuje a Ci do mnie l, że to ja ich chce oszukać oni wysłali nowa część
Poprzednim moim gruzowozem było Saxo w dieslu z 2001 roku. Znajomy mi powiedział, żebym nawet nie próbował tym jechać do niego na SKP, przy okazji nagrywając filmik, jak wszystko nad tylną belką chodzi, takie jest zmurszałe. Do tego wyciek z uszczelniacza na wałku, więc jeździłem z pampersem, bo auta u mnie stoją na trawniku i nie chciałem teściowi robić syfu.Jak ja widzę taką corsę albo Reno Clio to już wiem że nie przejdzie badania![]()

Żebyś mu akumulator kupiłdostałem zadanie odpalenia samochodu który przestał kilka tygodni na parkingu.
miernik pokazywał 1,1V na akumulatorze. nie szło przekonać właściciela, że bateria to trup potrzeba nowej. po kilku patentach akumulator udało się trochę wskrzesić i nawet zaczął się ładować. wczoraj raz odpalony samochód i sukces- pojechał. a dzisiaj przychodzi do mnie i zaczyna narzekać, że nie działa i nie wiem czego oczekuje ode mnie.
Przecież wczoraj odpalił, więc na pewno coś popsułeś że dzisiaj już jest problem 
Ja bym jeszcze policzył za straty moralne @Bartek4x4Ręczny + zbieżność. W piątek na wieczór baba odebrała auto. Po godzinie dzwoni, że auto szarpało później zgasło, laweta i ogólnie jestem dziad CH...j oszust i w ogóle.
Dziś wlałem z kanistra 10.litrow Pb, pojechałem wlać LPG za 20 zł.
Tej piz...e skończył się gaz a po chwili benzyna. No nic kazałem wyp...ć ale za paliwo i LPG zapłacić

W dieslu usłyszysz jak leje wtrysk. A tu kurde w benzyniaku nie wiadomo kiedy i już po silniku .Wtryskiwacz zamienił się w miecz świetlny xD