• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Antyradar

Giemza

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
197
Miasto
Lublin
Siema :)
Panowie używa ktoś tej magicznej zabawki? Kupiłbym sobie antyradar bo trafiają się trasy ale nie taki za tysiąc czy dwa ale coś z tańszych rzeczy ma ktoś może coś takiego by polecić wmiarownego?

oraz jakich CB używacie?

Pozdrawiam ;)

wyrzynacz

SuperMechanior
Punktów
40
Miasto
Mazury
Kup cb zamiast antyradaru. Obecnie mam Lafayete atena po tuningu, densei ec 2002 rowniez po tuningu, sirio turbo 1000 lecz pewnie nie dlugo bedzie cos dluzszego ;)

shrek

Moderator Car Audio
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1317
Miasto
Pyrlandia
koddoradia.blogspot.com

Giemza

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
197
Miasto
Lublin
jak miałem praktyki to ganiałem lawetą z antyraderem i bardzo mi to pasowało, w nocy nawet nie zwalniałem jak wracałem z warszawy do lublina a jak był fotoradar to oczywiście antyradar sygnalizował to z jakiś 700-500m.
CB także mam na oku chodzi mi o komplet wiem że antyradary są nielegalne ale wszystko najlepsze co zabronione jak to mówią ;P

michjan

Nowy
Punktów
0

ur3an

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
244
Miasto
Zdzieszowice
Miałem do czynienie z antyradarem Cobra coś za około 400 zł. Wykrywał jedynie fale z drzwi z sklepów otwieranych automatycznie nic więcej. Mogłeś jeździć koło radarów nic nie wykrywał. Ale koło sklepów to zawsze.

Do góry Bottom