ur3an
Zweryfikowany Mechanik
Jak klient przywozi swoje części to kosztów robocizny doliczam. A jeżeli okazuje się że jego część jest wadliwa to płaci za kolejna wymianę.
ja nie mam sumienia i Misiek ma rację!
Klient przynosi graty które nie pasują i jazda bez trzymanki, a podnośnik zajęty.
Suzuki SX 1.9DDiS i dwa rodzaje filtrów oleju, klient daje i co?
Wsiadam w auto i jadę po drugi, bo jak klient pojedzie sobie odmienić?
2 godziny psu w d...pę, a tylko wymiana oleju...![]()
Zajmuje mi to 10 minut...ha,ha,ha i wcale nie posrany tylko jeden z lepszych.A jak tam z odkręceniem filtra szumek? Hahaahah ile czasu Ci to zajmuje? Haah posrane francuskie silniki.
Zajmuje mi to 10 minut...ha,ha,ha i wcale nie posrany tylko jeden z lepszych.
No właśnie SX 1.9DDiS to silnik Fiatowski a Grand ma Reni F9Q zresztą szybko się kończy i tam jest przeje....ne. Skopali to bo włożyli taki silnik do Grand a nie pomyśleli o serwisie tego motoru w tym aucie.nie doczytałem Ty mowisz o suzuki SX a ja miałem na myśli grand vitare 1.9 ddis. Tam Ci to 10 minut nie zajmie chyba ze przy tym drugim rodzaju filtra wiekszym bo przy maly to jest masakra.
Obstawiam, że Hyundai Tucson. W autoryzowanym serwisie olej kosztuje 50 zł. Za litr."Mattii" nie bardzo wiem co chciałeś powiedzieć. Również co to jest "tuscon"?
rockowej.
do lepszego świata gdzie podobno nie ma marskosci watroby po wieloletnim spożywaniu wina marki "Wino " i innych ciekawych wynalazków. Szkoda , dobry był pałker , jak Zeliszewski z Budki Szulera