W sensie jak?Mieszkam w 5 tysiecznym miasteczku, gdzie jest 8 warsztatów. Także klienci mają duzy wybór. Jeśli macie warsztat w dużym mieście to sprawa ma się zupełnie inaczej.
Klienci mają większy wybór czy mniejszy?
W sensie jak?Mieszkam w 5 tysiecznym miasteczku, gdzie jest 8 warsztatów. Także klienci mają duzy wybór. Jeśli macie warsztat w dużym mieście to sprawa ma się zupełnie inaczej.
Raczej wszyscy wszystkich prawie znają choćby ze słyszenia. Wiesz jak to przekaz między ludzki typu jedna pani drugiej........W sensie jak?
Klienci mają większy wybór czy mniejszy?
Rozkmiń sens mojego pytania.Raczej wszyscy wszystkich prawie znają choćby ze słyszenia.
Mieszkam w 5 tysiecznym miasteczku, gdzie jest 8 warsztatów. Także klienci mają duzy wybór. Jeśli macie warsztat w dużym mieście to sprawa ma się zupełnie inaczej.
Jesli 5000 mieszkańców podzielisz na liczbe warsztatow to wychodzi , ze jest 625 klientow na warsztat. Jako , ze większość spraw jest zalatwiana co roku np przeglad okresowy czy wymiana oleju ninimum raz w roku, opony po dwa razy w roku itp to wychodzi na to, ze srednio liczac tylko dni robocze 2,5 mieszkanca dziennie wymiania olej na kazdym z tych warsztatow. Moim zdaniem osiem warsztow to nie wybór.Klient ma dużo warsztatów do wyboru.
inna część kupuje auto, jeździ 2-3 lata nie robi nic inna część naprawia ale przyjeżdża ze swoimi częściami i szuka kto taniej o 20zł zrobi i jest też część ludzi co rzuca kluczyki i mówi proszę naprawić i zadzwonić i takich klientów sobie cenie 
jest też część ludzi co rzuca kluczyki i mówi proszę naprawić i zadzwonić
Tacy są wszędzie niezależnie czy mała wioska czy duża aglomeracja akurat....nie pytają za ile tylko na kiedy, jest ich już coraz mniej
Nchcę jednak mieć pewność, że są to części oryginalne
) , jest płacz i zgrzytanie zębami. W sumie miałem z 4 takie przypadki - wszyscy czterej klienci zrezygnowali z przywożenia swoich części i zostawiają to mi, wybierając tylko ewentualnie markę/jakość/cenę po kontakcie telefonicznym.I tak mógł załapać a efekt przyjdzie z czasem .na szczescie caly. klient dzwonil ze mu ropa cieknie od jakiegos czasu a przedwczoraj stracil ladowanie. szybka reakcja
Tak jest wszędzie . Byłeś u wiatraków ? Tam przeglądy (APK) co rok od ze 20-lat będzie a dziurawce i tak jeżdzą .. Do zabicia...